29 april 2024

Huisartsenpraktijk Maarsingh in Groningen zoekt een Doktersassistent

Welkom in ons team!

 

Eén van onze assistentes aan het woord;

’Fijn contact met patiënten. Laagdrempelig contact en overleg met de huisartsen. We maken geen onderscheid. We lunchen gezamenlijk en vaak lopen we nog even een rondje in de buurt. Zo leren artsen, assistentes, stagiaires en verpleegkundigen elkaar ook privé beter kennen. Eigen inbreng wordt gewaardeerd, dit alles maakt dat ik met veel plezier in deze praktijk werk.’

Wij zoeken jou! Je bent een gediplomeerde doktersassistent. Je takenpakket is afwisselend met triage, balie en kleine medische verrichtingen. Er is ruimte om actief te scholen en je medische verrichtingen uit te breiden of andere taken op te pakken die bij je passen. Zo doen de assistentes o.a. ook sociale visites, bloedprikken en vrouwenspreekuur.

Wij zijn een moderne NHG-geaccrediteerde praktijk in Groningen stad met een diversiteit aan zorgvragen. We hechten waarde aan samenwerken en een open communicatie. In de dagelijkse praktijk werk je met één of twee collega assistentes. Je hebt laagdrempelig overleg met de huisartsen en periodiek neem je deel aan het assistentenoverleg en de plenaire werkoverleggen.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en spreekt de dynamiek van een stadspraktijk je aan? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!
Op onze website vind je meer informatie over onze praktijk www.huisartsmaarsingh.nl

Heb je vragen over de vacature, dan kun je contact opnemen met onze praktijkmanager Menke Brinkman, 06 46462423 / menke@huisartsenpraktijkmcz.nl

Huisartsenpraktijk Maarsingh
Sportlaan 2-2
9728 PH Groningen

Terug naar overzicht