DKB Commissie Diëtisten

13 december 2017

Tonie van der Walle vertrekt uit de DKB commissie Diëtisten. ELANN kijkt met haar terug én vooruit.

Hoe kijk je terug op je tijd bij de DKB Commissie Diëtisten?

De tijd bij de DKB vond ik erg leuk. Het nadenken over welke scholingen we konden aanbieden was vaak een uitdaging, want waar hebben diëtisten behoefte aan, en hoe zorg je ervoor dat vraag en aanbod op elkaar aansluiten? Het moet wel interessant genoeg, van voldoende niveau, betaalbaar én in de buurt zijn. Dat was best zoeken in het begin maar gaandeweg ging dat steeds beter.

Tonie van der Walle Tonie van der Walle

Wat wil je de Commissie meegeven voor de toekomst?

Dat ze regelmatig blijven vragen waar het werkveld behoefte aan heeft. Wij hebben een keer een enquête in laten invullen door het werkveld, wat ons enorm veel aanknopingspunten gaf voor het opstellen van de scholingsagenda: dus blijf eens per twee jaar zo’n enquête uitzetten!

Met jouw vertrek is er een vacature in de Commissie ontstaan. Wat moet een opvolger in zijn of haar mars hebben?

Voor een nieuw commissielid is het handig om midden in het werkveld te zitten. Het leuke is dat je dingen waar je zelf tegen aanloopt kunt gebruiken voor de scholingsagenda. Wil je een bepaald onderwerp behandeld zien, dan kun je dit natuurlijk altijd inbrengen. Verder is het belangrijk om de ontwikkelingen goed in de gaten te houden en bij te blijven met het scholingsaanbod.

Meer info

Ben jij diëtist en heb je interesse in de opvolging van Tonie als lid van de DKB Commissie Diëtisten? Voor meer informatie kun je bellen of mailen met Janneke Middel, tel. 050 3666442.