DKB commissie Logopedie

22 januari 2019

Met de nieuwe samenstelling van de commissie én het nascholingsaanbod voor 2019 bent u weer helemaal up to date met de activiteiten van de DKB commissie Logopedie.

Nascholingen 2019

ELANN biedt ook dit jaar weer verschillende nascholingen aan voor logopedisten in Noord-Nederland. We starten op 9 maart met de Noorddag Logopedie. Deze populaire dag wordt als vanouds gevuld met een plenair gedeelte, workshops, een materialenmarkt en gelegenheid om elkaar te ontmoeten. De inschrijving is inmiddels geopend en verloopt voorspoedig.

Begin april staat de cursus Systemisch-dialogisch werken op het programma. Een driedaagse basiscursus voor het integreren van dialogisch opstellingenwerk in de begeleiding van cliënten. In juni bieden wij voor de vierde keer de cursus Prompt 1 aan. Deze keer is gekozen voor een locatie in Friesland (Van der Valk in Drachten). Er is veel animo voor deze cursus: op dit moment zijn er nog maar vier plaatsen beschikbaar. Streven is om ook in het najaar nog een cursus aan te bieden. Voor 2020 staat in ieder geval de cursus Prompt 2 op de agenda.

Heidi Salverda-van Veen Heidi Salverda-van Veen

Nieuw commissielid

Met ingang van dit jaar maakt Heidi Salverda-van Veen deel uit van onze commissie. Wij stellen haar graag aan u voor: Heidi is 37 jaar en al 15 jaar logopedist met specialisaties in OMFT, preverbale logopedie en stem Sinds 11 jaar heeft zij een eigen praktijk: Salverda Logopedie. Deze praktijk heeft meerdere locaties in het westen van Friesland. Heidi is sinds een aantal jaren actief als ROS V-er bij onze zusterorganisatie ROS Friesland en is voorzitter van de vrijgevestigde logopedisten Friesland. Mede daardoor kent zij veel logopedisten in Friesland persoonlijk. Wij zijn erg blij met Heidi als nieuw lid van de commissie: welkom!

De DKB Commissie Logopedie
Ingrid van der Meulen, Rita Velthuis, Mirjan van Dijk, Heidi Salverda, Gerard Tros