Nieuwe werkwijze plaatsen vacature

16 augustus 2019

Het plaatsen van vacatures is gebruiksvriendelijker gemaakt, vanaf heden kunt u de vacature digitaal laten publiceren.

Elann biedt sinds een aantal jaren aan huisartsen in de provincie Groningen en Noord Drenthe de mogelijkheid aan om vacatures kosteloos op haar website te publiceren. Hier wordt veel gebruik van gemaakt. In 2018 hebben we ruim 200 vacatures geplaatst en in de eerste 7 maanden van 2018 inmiddels al 140 vacatures.
Wij zijn blij dat we met deze dienstverlening in een behoefte voorzien! Om deze dienstverlening voor u nog gebruiksvriendelijker te maken, is de werkwijze bij het plaatsen van vacatures vernieuwd: vanaf heden kunt u de vacature digitaal laten publiceren.  

Format

Op www.elann.nl/vacatures/aanmelden-vacature vindt u een format voor de vacature tekst. In dit format staan alle onderdelen vermeld die noodzakelijk en/of wenselijk zijn voor een goede vacature tekst. Het enige wat u hoeft te doen is de eigen informatie toe te voegen aan het document.

Dit document slaat u op uw eigen computer op. Op onze vacaturepagina vult u dan online het formulier “Aanmelden vacature” in en voegt u de vacature tekst toe als bijlage.

U ontvangt direct een bevestiging als de verzending van de aanvraag is gelukt. Daarna publiceren wij de vacature binnen één werkdag op de website en op de LinkedIn pagina van Elann. U ontvangt van ons een e-mailbericht zodra de vacature is gepubliceerd.

Het voordeel van deze werkwijze is dat alle noodzakelijke gegevens in de vacature opgenomen worden waardoor de informatie in de vacature vollediger (en dus interessanter) wordt.