Praktijk ter overname aangeboden

30 oktober 2018

In 2019 komt de huisartsenpraktijk in Meeden beschikbaar voor overname: een goedlopende en moderne praktijk aan de rand van het dorp op nog geen half uur rijden van Groningen.

Eerder blikten wij terug op onze busreis naar de Ommelanden. De verhalen van de jonge praktijkhouders wakkerden het enthousiasme voor het overnemen van een plattelandspraktijk bij de deelnemers enorm aan. En dat is goed nieuws voor een regio waar de komende jaren naar verwachting veel praktijken ter overname aangeboden zullen worden.

Een praktijk die in 2019 voor overname beschikbaar komt is de huisartsenpraktijk in Meeden.

Huisartsenpraktijk Meeden Huisartsenpraktijk Meeden

Op nog geen half uur rijden van de stad Groningen ligt tussen Veendam en Winschoten het dorp Meeden.  De goedlopende en moderne praktijk is gevestigd aan de rand van het dorp en heeft de zorg voor ongeveer 2.300 patiënten. Naast de praktijk staat de bijbehorende dokterswoning.

Meer informatie

Meer informatie over (en foto’s van) deze praktijk vindt u op onze vacaturepagina. Daar worden regelmatig praktijken ter overname aangeboden, evenals vacatures voor HIDHA’s, vaste waarneming, praktijkpersoneel en oproepen voor stageplaatsen.