Terugblik Meet your mate

27 november 2018

Op 16 oktober organiseerde de Wagro Groningen in samenwerking met ELANN/ROS een avond gericht op duovorming. De reacties waren positief: er komt een jaarlijks vervolg.

Aanleiding voor de bijeenkomst Meet your mate  was de vestiging enquête van ELANN/ROS, WAGRO en LHV 2017. Uit deze enquête kwam naar voren dat ruim 70% van de respondenten een praktijk wil overnemen met een duopartner. Hiervan kent 49% zijn duo partner nog niet.

Duo-spel

Tijdens  Meet your mate  hebben waarnemers, met de ambitie een praktijk over te nemen samen met een duo partner, elkaar ontmoet en leren kennen door middel van het duo-spel. Dit spel geeft inzicht in factoren die van belang zijn bij samenwerking: hoe wil je praktijk voeren, wat vind je belangrijk in je dagelijkse werk, en welke toekomstige ontwikkelingen passen bij jou?

Er was gelegenheid om met meerdere mogelijke duopartners kennis te maken. Aan het eind van de avond kon men onder het genot van een drankje nog verder doorpraten en verkennen of samenwerking in de toekomst mogelijk zou zijn.

Vervolg

De bijeenkomst is enthousiast  ontvangen en de eerste vervolggesprekken met ELANN/ROS hebben plaatsgevonden. De Wagro Groningen en ELANN/ROS hebben besloten om er een jaarlijks terugkerend event van te maken.