Voorzitter ICT commissie Huisartsen draagt stokje over

27 november 2018

Elf jaar lang was het voorzitterschap van de ICT commissie Huisartsen bij hem in goede handen, maar nu doet Edwin Toxopeus een stapje terug. Hij draagt het stokje over aan Rik Plaggemars.

Sinds de digitalisering langzaam huisartsenland binnen sijpelde maakt Edwin Toxopeus onderdeel uit van de ICT commissie Huisartsen. Deze commissie werd zo’n twintig jaar geleden vanuit de Huisartsenkring gevormd, met als doel digitaal berichtenverkeer tussen huisartsen en andere zorginstellingen op gang te krijgen en te continueren.

Edwin begon als commissielid en zwaaide, vanaf oktober 2007 tot begin november van dit jaar, de scepter als voorzitter. Dat deed hij met veel enthousiasme en betrokkenheid.

Nu doet hij een stapje terug. Op 8 november droeg hij het voorzittersstokje over aan medecommissielid Rik Plaggemars. Het werd een feestelijk moment. Edwin kreeg namens de commissieleden, als dank voor zijn inzet, een theaterbon aangeboden. De commissie kan gebruik blijven maken van zijn expertise want Edwin blijft aan als lid.