Zorgdomein

29 april 2015

Leer sneller en slimmer werken met ZorgDomein tijdens de nascholingsavonden op 1 en 6 oktober.

Sinds 2010 werkt de regio Groningen/Noord-Drenthe succesvol met de ZorgDomein Verwijsapplicatie. ZorgDomein wordt door bijna alle huisartsen en praktijkmedewerkers gebruikt om patiënten digitaal te verwijzen naar de ziekenhuizen en andere zorginstellingen in de regio. Sinds de start is de applicatie ZorgDomein en het zorgaanbod van de instellingen steeds verder doorontwikkeld.

Om u beter wegwijs te maken in alle gebruiksmogelijkheden organiseren de regionale ziekenhuizen samen met ZorgDomein Nederland op 1 en 6 oktober nascholingsavonden met als onderwerp ‘Met Zorg(Domein) eVerwijzen, eDiagnostiek en eConsulteren’. De nascholing staat in het teken van sneller en slimmer werken met ZorgDomein en richt zich op huisartsen, praktijkondersteuners en assistentes die elektronisch verwijzen en  aanvragen met de applicatie ZorgDomein.

Wat leert u in de scholing?

Tijdens de nascholing wordt het elektronisch verwijzen, aanvragen van eerstelijnsdiagnostiek en consulteren via ZorgDomein uitgelegd. Vervolgens wordt een interactieve training gegeven waarbij u de mogelijkheid heeft om zelf te oefenen. Tevens zijn er deskundigen van ZorgDomein aanwezig die uw vragen kunnen beantwoorden.

De vooraankondigingen vindt u op de nascholingsagenda van ELANN. Details volgen.