22 november 2021

Apotheekhoudende huisartsenpraktijk E.J. Smelik in Harkstede zoekt per 1 februari 2022 een enthousiaste Doktersassistent(e)

voor 16 uur per week

Harkstede is een prachtig groen dorp met vele faciliteiten. Ons werkgebied beslaat naast Harkstede ook de wat kleine omliggende dorpen. Onze gevarieerde patiëntenpopulatie van ruim 4000 patiënten bestaat uit de oorspronkelijke plattelandsbevolking maar daarnaast ook uit forenzen die de afgelopen jaren in verband met nieuwbouw/werk nabij de stad Groningen hier zijn komen wonen.

We zijn DEKRA gecertificeerd en doen mee met de ketenzorg DM, COPD, CVRM , AF , Astma en toekomstig Coronair lijden. We vormen met elkaar een actief, gevarieerd uitdagend team die samen de zorg voor onze patiënten hoog in het vaandel heeft staan.

Naast de praktijkhouder, HIDHA en 2 vaste waarnemers werken er verscheidene parttime (coördinerend) dokters- en apothekersassistentes, 1 praktijkondersteuner Somatiek, 1 praktijk-ondersteuner GGZ en een praktijkmanager.

Onze toekomstige collega bezit uiteraard over humor, correcte communicatieve vaardigheden en heeft een punctuele werkhouding. Er wordt gewerkt met het HIS Promedico VDF.

 

Wil je werken in een moderne, goed geoutilleerde apotheekhoudende huisartsenpraktijk in een prachtig dorp, binnen 10 min autorijden van de rand van de stad Groningen?

Stuur dan je motivatie inclusief CV naar mw M. Breed, manager@huisarts-harkstede.nl  

Huisartsenpraktijk E.J. Smelik
Dorpshuisweg 38  9617 BN Harkstede
https://smelik.huisarts-plus.nl/

Bekijk de hele vacature
Terug naar overzicht