25 april 2022

Gezondheidscentrum Abel Tasman in Grootegast zoekt met spoed een gediplomeerde Doktersassistent(e)

abeltasman foto 1.jpg

voor minimaal 3 dagen per week

Over de organisatie:

Gezondheidscentrum Abel Tasman is een NHG-geaccrediteerde praktijk waarin vele disciplines samenwerken. Alle vormen van ketenzorg worden door onze POH’s verzorgd.  Er wordt breed gewerkt met als motto “Dichtbij wat kan en ver weg wat moet". Zie voor meer informatie www.gcabeltasman.nl

De functieomschrijving:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste doktersassistente die  ons team  wil komen versterken. De beschikbare uren zijn in onderling overleg bespreekbaar. De functie-eisen van de collega die wij zoeken zijn:

  • Zelfstandigheid maar tevens een teamspeler die kan samenwerken met de diverse disciplines.
  • Triageren en zelfstandig adviezen kunnen geven.
  • Goede computervaardigheden.
  • Uitvoeren van medische handelingen

 

Wat bieden wij:

Een enthousiast team die gezamenlijk de schouders eronder zet om de zorg voor patiënten zo goed en efficiënt mogelijk aan te bieden. We bieden een uitdagende werkplek, met een vaste populatie patiënten. Er wordt gewerkt met MicroHis.

 

Arbeidsvoorwaarden:

Bij een aanstelling als doktersassistente gelden de arbeidsvoorwaarden volgens CAO Huisartsenzorg. In eerste instantie zal het dienstverband voor bepaalde tijd worden aangegaan met uitzicht op een vaste aanstelling.

 

Aanvang en duur:

Aanvang zo spoedig mogelijk.

Reageren:

Spreekt deze vacature je aan? Stuur dan je brief met motivatie en je CV naar Miranda Knol, praktijkmanager, m.knol@huisarts.de

Ook voor aanvullende informatie kan contact worden opgenomen met Miranda Knol 0594-612000. 

Bekijk de hele vacature
Terug naar overzicht