06 mei 2022

Gezondheidscentrum Assen Oost zoekt op korte termijn twee Doktersassistentes

gc assen oost.jpg

voor 16 tot 32 uur per week

Na recente verhuizing gaat een van onze assistentes nu dichterbij haar nieuwe woonplaats werken. Bovendien willen we ons team graag uitbreiden en versterken. We zoeken daarom voor ons team in Gezondheidscentrum Assen Oost op korte termijn twee

DOKTERASSISTENTES  (16-32 uur)

We zijn een grote groepspraktijk, met 9 assistentes, 6 huisartsen en 7 praktijkondersteuners. We zoeken een enthousiaste allround assistente die het vak in brede zin wil uitvoeren, die het leuk vindt in een zeer gemêleerde wijk van Assen te werken, en die mee wil werken in het dynamische werkveld van de huisartsenzorg.

Belangrijk voor ons is dat je als persoon goed past in ons team en dat onze manier van samenwerken je aanspreekt: korte lijnen tussen alle medewerkers, veel vrijheid van werken binnen je eigen verantwoordelijkheden, en met respect voor elkaars kwaliteiten en verschillen.

De vertrekkende assistente werkt op woensdag, donderdag en vrijdag. Gezien de wens tot uitbreiding is over de invulling van dagen verder te praten. Een van beide functies zou ook door een zij-instromer of stagiaire ingevuld kunnen worden.

Je sollicitatie kun je, liefst z.s.m. maar in elk geval voor 24 mei, richten aan Mieke Staring, praktijkmanager, via info@assenoost.nl. Bij haar kun je ook terecht voor vragen en voor meer informatie, per mail of via 0592-315456 (aanwezig op dinsdag, woensdagochtend en donderdag).

Gezondheidscentrum Assen-Oost
Brunelstraat 2a
Assen

Telefoonnummer                0592-315271

Website                                www.gcassenoost.praktijkinfo.nl

Bekijk de hele vacature
Terug naar overzicht