06 mei 2022

Huisartsen Beijum in Groningen is per direct op zoek naar een Doktersassistent(e)

beijum.jpg

voor 16 tot 24 uur per week

Huisartsenpraktijk Beijum is een wijkgerichte praktijk waar een enthousiast team van huisartsen, assistentes, praktijkondersteuners en praktijkmanager optimale eerstelijns zorg biedt aan de ruim 8.200 patiënten van de praktijk.

Functie inhoud
Binnen het team van assistentes wordt gewerkt met een roulerend rooster op verschillende werkplekken. Dit betekent afwisselend aan de telefoon, balie of het houden van spreekuren. Wij maken gebruik van triage en werken met MicroHis.

Functie eisen:

  • Een afgeronde opleiding tot doktersassistente, met daarnaast werkervaring.
  • Goede communicatieve vaardigheden en ervaring met triage volgens de NHG standaard.
  • Ervaring hebben in het werken met MicroHis is wenselijk.
  • Het zelfstandig kunnen uitvoeren van medische handelingen in een spreekuur, daarbij is ervaring in het uitvoeren van uitstrijkjes en/of bloedprikken prettig.
  • Goed kunnen functioneren in een grote drukke praktijk, waarbij veel van een assistent(e) wordt gevraagd en verwacht. Kunnen werken in een team.
     

Arbeidvoorwaarden
Het betreft een dienstverband voor bepaalde tijd, met eventueel mogelijkheid tot een langere aanstelling.  Wij zijn op zoek naar iemand die beschikbaar is op de vrijdag, wij willen graag het aantal contracturen samen afstemmen aan elkaars wensen.

Het salaris is afhankelijk van de opleiding en werkervaring conform de cao Huisartsenzorg.

 

Informatie
Toelichting en nadere informatie kunt u inwinnen bij Mevr. G. Boersma, praktijkmanager, tel 050-5415200 op maandag of donderdag.

Sollicitatie
Uw brief kunt u mailen naar: administratie@hapbeijum.nl

Bekijk de hele vacature
Terug naar overzicht