13 mei 2022

Huisartsenpraktijk Wassiee & Van Lacum in Hoogezand zoekt per direct een Doktersassistent(e)

wassiee van lacum 2.png

voor minimaal 20 uur per week

Wie zijn wij:

Huisartsenpraktijk Wassiee & van Lacum is een kleinschalige huisartsenpraktijk in het centrum van Hoogezand en NHG geaccrediteerd. Ons team bestaat uit 2 huisartsen, 1 waarnemend huisarts, Poh-S, Poh-O, Poh- GGz , diëtiste en 3 doktersassistentes en meestal een stagiaire. Sinds juli 2018 zijn we gevestigd in het Medisch centrum Hoogezand-Sappemeer aan de Erasmusweg. In dit centrum zitten vele zorgprofessionals onder één dak, o.a. is er de mogelijkheid voor röntgen en echo diagnostiek.

In onze praktijk verlenen wij naast de reguliere huisartsenzorg ook uitgebreide zorg aan chronische zieken (DM, COPD, CVRM , Ouderenzorg en AF) en  bieden we GGZ ondersteuning. Het verlenen van goede huisartsenzorg en patiëntgerichtheid staat bij ons voorop.

Wat vragen wij:

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste, collegiale en leergierige doktersassistent(e), die ons team wil komen versterken. Als doktersassistente ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten. In de backoffice trieer je aan de telefoon en ben je onder anderen verantwoordelijk voor het inplannen van de spreekuren. In de frontoffice voer je balie werkzaamheden uit en verder draai je zelfstandig  het assistente spreekuur met diverse medisch technische handelingen.

Functieomschrijving:

Een gediplomeerd doktersassistente  op MBO niveau 4 die:

  1. Flexibel en stressbestendig is
  2. Zowel een teamplayer is maar die ook zelfstandig kan werken
  3. Verantwoordelijkheidsgevoel heeft
  4. Goede ICT vaardigheden bezit, bij voorkeur bekend is met Medicom
  5. Nauwkeurig werkt met een proactieve houding
  6.  Goede sociale en communicatieve vaardigheden bezit
  7. Bereid is in te vallen bij ziekte en vakantie van collega’s

Wij bieden:

  • Goed onderling contact en een open en gezellige werksfeer
  • Arbeidsvoorwaarden volgens CAO huisartsenzorg
  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met kans op een vaste aanstelling
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Werkdagen  in overleg

Reageren:

Wanneer je geïnteresseerd bent, kun je een sollicitatie brief met CV sturen voor 15 juni 2022 Huisartsenpraktijk Wassiee & van Lacum, Erasmusweg 153,9602AD Hoogezand. Binnen lopen voor informatie of bellen met ons mag ook: 0598-392311 vragen naar Bea, praktijkmanager. Mailen mag ook naar : bea@wassieevanlacum.nl 

Bekijk de hele vacature
Terug naar overzicht