13 mei 2022

Huisartsenpraktijk Lelij-Termaat in Groningen zoekt per 1 juni 2022 een Doktersassistent(e)

lelij termaat.jpg

voor 2 tot 3 dagen per week

Over de organisatie
Op de locatie Gerbrand Bakkerstraat 125 bevindt zich de huisartsenpraktijk Lelij & Termaat.

Huisartsen Greet Lelij en Martijn Termaat werken daar beide drie dagen per week. We hebben een vrij kleine praktijk midden in de Oosterparkwijk. Onze patiëntenpopulatie is heel divers. Jong tot oud, studenten en Stadjers.

De functieomschrijving
We zoeken een flexibele, enthousiaste en zelfstandige  doktersassistente ter vervanging van een van onze huidige doktersassistente, die dichterbij huis aan het werk gaat. Zij werkt 2 dagen per week. Op vrijdag als doktersassistente. Op dinsdag werkt ze samen met een van de andere assistentes en doet ze meer administratieve taken. Deze tweede dag kan ook op een andere dag in de week ingevuld worden en als je liever drie dagen wilt werken is dat bespreekbaar. Mocht administratief werk je niet zo aanspreken dan kan dat in overleg door 1 van de andere assistentes ingevuld worden. Zoals je ziet is veel  mogelijk om het werk zo leuk mogelijk te maken.

De functie-eisen van de collega die wij zoeken zijn:

Bij voorkeur afgeronde opleiding tot doktersassistente, maar mocht je dat niet hebben maar geïnteresseerd zijn kun je ook reageren.

Wat bieden wij
Je bent het aanspreekpunt van de patiënt.  Je doet de (telefonische) triage van patiënten, je geeft advies of plant afspraken of visites in, er is dagelijks een spreekuur waar je bloeddrukken meet, wratten aanstipt, injecties plaats, CVRM controles doet etc. Er is gedurende de dag altijd ruimte voor overleg  met andere assistentes en/of de huisarts en op twee vaste momenten worden de patiënten besproken die die dag gebeld hebben. We werken met Omnihis Scipio.

Arbeidsvoorwaarden
Een enthousiaste werkomgeving met mogelijkheden en uitdagingen, natuurlijk een prima beloning volgens de CAO huisartsenzorg. Je wordt ingeschaald in de functie doktersassistente (schaal 4/5) afhankelijk van je ervaring. Daarbij kunnen we je gezien de krapte op de arbeidsmarkt een aantal tredes extra bieden. Je krijgt een parkeervergunning voor de stad Groningen zodat je in de buurt van de praktijk kan parkeren als je dat nodig hebt.

Aanvang
Vanaf 1 juni 2022. Als je pas later kunt aanvangen is dat in overleg mogelijk.

Reageren
Spreekt deze vacature je aan? Stuur dan je brief met motivatie en je CV voor 1 juni 2022 naar M. Termaat, 06-45734183 m_termaat@hotmail.com .

 

Huisartsenpraktijk Lelij-Termaat

Gerbrand Bakkerstraat 125
9713 HH Groningen

Telefoonnummer                06-45734183
E-mailadres                           m_termaat@hotmail.com
Contactpersoon                   Martijn Termaat
Website                                https://lelijtermaat.praktijkinfo.nl/

 

Terug naar overzicht