29 augustus 2022

Huisartsenpraktijk Steenhuisen en van Mastrigt in Roden zoekt een Doktersassistent(e)

processed-e4371dc7-0b56-4bee-af95-02e88218e4c6_kzpFADB7.jpeg

voor 20 uren in de week, woensdag en donderdag en vrijdagochtend

Huisartsenpraktijk Steenhuisen en van Mastrigt in Roden zoekt i.v.m. ziekte en toegenomen drukte een Doktersassistent(e) in de breedste zin van het woord in het mooie dorp Roden.

Wie zijn wij:
Onze praktijk, in het centrum van Roden, aan de Westerbaan 2, is een geheel verbouwde en vernieuwde huisartsenpraktijk  met meerdere disciplines onder één dak.  We bieden zorg aan ongeveer 3000 patiënten. Ons team bestaat uit twee huisartsen. Een duo maatschap van Dhr van Mastrigt en Mevr Steenhuisen-Warntjes. Samen met 6 assistentes/ praktijkondersteuners vormen we een energiek, sportief en goed op elkaar ingespeeld team waarbij humor, meedenken met de patiënt en hoogwaardige zorg voorop staat. Met als resultaat een open en prettige werksfeer. De 4 praktijkondersteuners /assistentes combineren beide taken in de praktijk. Onderling zijn alle zorgketens verdeeld. DM, COPD/Astma, AF, CVRM, Ouderen/ Dementie. 1 assistente en 1 praktijkmanager zorgen voor de overige taken binnen de huisartsenpraktijk. Daarnaast zijn een POH-GGZ ouderen en een POH-GGZ jeugd in de praktijk werkzaam.

1 assistente heeft de opleiding tot Lifestyle coach voltooid en richt zich op positieve gezondheid van de patiënten binnen de praktijk. Samen met de fysiotherapie is hierdoor de wandelgroep Walk and Talk ontstaan.

We werken met HIS:  Omnihis scipio en daarnaast voor de ketenzorg met VIP-live

In onze huisartsenpraktijk zijn tevens gevestigd fysiotherapie Oldenoert uit Leek, AVS diëtisten en psychologenpraktijk Reflectief. Deze samenwerking bevalt ons erg goed. Korte lijnen waardoor we elkaar makkelijk kunnen vinden. Kleinschaligheid en een lage drempel blijven belangrijk ondanks alle disciplines binnen de praktijk.  We willen  graag een ‘dorpspraktijk ‘blijven.

Wat zoeken wij
Je bent een enthousiaste, sportieve, flexibele en communicatief vaardige collega die oog heeft voor patiënt en omgeving. Die het leuk vindt om met mensen om te gaan, zeker in de hectiek van een huisartsenpraktijk.
Je bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten. Triage aan de telefoon, inplannen van spreekuren, het voeren van een zelfstandig spreekuur en het verrichten van verschillende medisch technische handelingen. Je ondersteunt hiermee het team en de beide huisartsen.

Wat wij bieden
Wij bieden een plaats in een enthousiast team van huisartsen, praktijkondersteuners en assistentes waar je ruimte krijgt om je eigen invulling te geven aan de rol van doktersassistente in al zijn facetten.

Het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van opleiding en ervaring en conform CAO Huisartsenzorg.


Zou je in ons team passen? Wil je ons de komende tijd ondersteunen? Ben je enthousiast? Aarzel niet om te schrijven. We zijn benieuwd naar je verhaal en ervaringen.
We zien graag je brief met CV en foto tegemoet.

Huisartsenpraktijk Steenhuisen - Van Mastrigt
Westerbaan 2, 9301 AW  Roden
Mail:  steenhuisen@huisartsroden.nl

Terug naar overzicht
 • Vacatures doktersassistentes
  • Huisartsenpraktijk Lewenborg te Groningen zoekt een Doktersassistent(e) voor 24 tot 32 uur per week
  • Studentarts te Groningen zoekt een Doktersassistent(e) voor 24 tot 32 uur per week
  • Huisartsen Beijum te Groningen zoekt een Doktersassistent(e) voor 16 tot 24 uur per week
  • Huisartsenpraktijk De Wieke te Stadskanaal zoekt een Doktersassistent(e) voor 32 tot 38 uur per week
  • Huisartsenpraktijk Boterdiep te Groningen zoekt in verband met uitbreiding formatie een Doktersassistent(e) voor 24 tot 32 uur per week
  • Huisartsenpraktijk Jansen te De Wilp zoekt per 16 maart 2020 een Doktersassistent(e) voor 3 dagen per week
  • Huisartsenpraktijk Middelstum zoekt een Doktersassistent(e) voor 16 tot 24 uur per week
  • Huisartsenpraktijk Heikens te Haren zoekt een Doktersassistent(e) om op oproepbasis in te vallen bij vakantie of ziekte
  • Huisartsenpraktijk Postma te Vlagtwedde zoekt een Doktersassistent(e) voor 2 dagen per week