02 december 2022

Huisartsenpraktijk Steenhuisen en Van Mastrigt in Roden zoekt per januari 2023 een Doktersassistent(e)

steenhuisen pand.jpg

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als doktersassistent, maar teveel vacatures om uit te kiezen? Geen zorgen. Huisartsenpraktijk Steenhuisen en Van Mastrigt heeft voor jou dé baan, lees maar!

Jouw nieuwe baan
Geen enkele huisartsenpraktijk kan zonder energieke doktersassistenten. Ook onze praktijk niet. Als visitekaartje ben jij het aanspreekpunt voor de patiënten en is elke dag anders en totaal niet saai. 

Aan de telefoon weet jij de juiste informatie te bemachtigen en weet je tegelijk ook de patiënt gerust te stellen.

Jouw inzet is belangrijk bij alle voorkomende werkzaamheden. Jouw punctualiteit en verantwoordelijkheidsgevoel gebruik je om de patiëntenadministratie op orde te houden.

Het assistente-spreekuur kan uitgebreid worden met jouw komst; denk aan het deels overnemen van controles binnen de ketenzorg, spirometrie en/of een samen op te zetten vrouwenspreekuur. Beheers je de kennis hiervoor nog niet?? Dat is geen probleem! In onze praktijk staat o.a. ontwikkeling en werkplezier centraal.

 

Jouw nieuwe werkplek

Jouw nieuwe stekkie is een gezellige, kleinschalige dorpspraktijk met ongeveer 3000 patiënten, waar we streven naar laagdrempelige. De praktijk kent een goede en actieve (werk)sfeer en met jou erbij weten we de werkdruk onder controle te houden. De praktijk is voortdurend in ontwikkeling, is NPA geaccrediteerd en biedt ook plaats aan fysiotherapeuten, een psycholoog, een diëtist en een POH GGZ Jeugd. Ons enthousiaste team bestaat uit:

1 doktersassistente

1 POH-S/doktersassistente

1 POH-S/POH-ouderenzorg

1 Lifestylecoach/doktersassistente

1 praktijkmanager/doktersassistente

1 POH-GGZ

2 huisartsen (m/v)

 

Wat breng je mee?

Je hebt al bijna de hele vacature gelezen! Enthousiast? Wij worden enthousiast als jij…

  • Trots een diploma als doktersassistent aan jouw muur hebt hangen
  • Een zesde zintuig hebt om mensen gerust te stellen
  • Je als een vis in het water voelt binnen een team
  • Over een flinke dosis verantwoordelijkheid, motivatie en betrokkenheid beschikt
  • Zelfstandig goed uit de verf komt en de patiënt altijd hoog in het vaandel hebt staan

 

Arbeidsvoorwaarden

Begin 2023 met nieuwe energie èn een nieuwe baan. In overleg met jouw bepalen we wanneer je start en het aantal uren per week. Op (maandag,) woensdag en donderdag kunnen we extra spreekuren creëren. Op de vrijdag sluit de praktijk om 14.00 uur. Als je werkt op deze dag, begin je lekker op tijd aan het weekend.

 

Jouw arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Huisartsenzorg. Je ontvangt een salaris van minimaal €2.179 en maximaal €3.221 bruto per maand en 190 vakantie uren per jaar, op basis van een fulltime dienstverband van 38 uur per week. Je start met een jaarcontract. Zit je goed op je plek dan zetten wij dit naderhand om in een vast dienstverband.

 

Meer informatie

Heb je nog vragen over deze vacature, wil je eens sfeer komen proeven of solliciteer jij meteen? Neem dan snel contact op! 

Huisartsenpraktijk Steenhuisen en Van Mastrigt

Westerbaan 2
9301 AW  Roden
050-5019133

praktijkmanager@huisartsroden.nl

Terug naar overzicht