31 januari 2020

Huisartsen Lemminkainen in Groningen zoekt per direct een doktersassistent

voor 20 tot 32 uur per week

Vacature Praktijkassistent (20 – 32 uur) bij Huisartsen Lemminkainen

Ben jij op zoek naar een leuke baan in een gezellig team?
Wil jij onze praktijk ondersteunen?

Wij zijn per direct op zoek naar jou!

 

De praktijk
De huisartsenpraktijk van het Therapeuticum Lemminkäinen in Groningen is een centrum voor antroposofische en reguliere huisartsenzorg. Zie ook de website: www.huisartsenlemminkainen.nl

Wij zoeken
Een enthousiaste en gediplomeerd doktersassistent voor 20 tot 32 uur per week, die zowel goed zelfstandig als in teamverband kan werken. Flexibiliteit en een servicegerichte instelling zijn een vereiste. Je bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten voor praktische vragen en plant afspraken in voor spreekuren, telefonische spreekuren en huisbezoeken. Verder kunnen patiënten bij je terecht in een spreekuur voor onder andere het meten van bloeddruk, oren uitspuiten, uitstrijkjes, zwachtelen en wondverzorging.

Wij bieden
Een afwisselende functie in een gezellig, goed georganiseerd team. De praktijk is NHG geaccrediteerd en streeft naar kwalitatief hoogwaardige zorgverlening, rekening houdend met de wensen van de patiënten.

Inlichtingen
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anne Visser, praktijkmanager 06-51345384 of Lotte Goedhart, HRM functionaris 06 31548516.

Terug naar overzicht