25 mei 2020

Huisartsenpraktijk Filius in Groningen zoekt een praktijkassistente/spreekuurondersteuner huisarts

voor 2 à 2,5 dag per week

Huisartsenpraktijk Filius is gevestigd aan de Griffeweg 1-3 in de kop van de Oosterpoort, aan de rand van het centrum van Groningen. Bij de praktijk staan ongeveer 2.350 patiënten ingeschreven. In de praktijk werken naast de huisarts (praktijkhouder), een waarnemend huisarts, twee praktijkassistentes/spreekuurondersteuners huisarts, een POH-S, POH-GGZ en een praktijkmanager.

Er is een nauwe samenwerking met Huisartsenpraktijk Oosterpoort en de Stadshuisarts. In de nabije toekomst zal deze samenwerking verder uitgebreid worden naar een HOED, gevestigd aan de Griffeweg. Wij zijn met deze praktijken gezamenlijk geaccrediteerd.

In geval van ziekte onder collega’s en tijdens vakantieperiodes kan het zijn dat je je werkzaamheden ook in de andere praktijken uitvoert. Bij groei van de praktijken is er uitbreiding mogelijk van je urenomvang.

Wij werken met Promedico ASP en met het patiëntportaal van Pharmeon.

Wij zoeken een ervaren doktersassistente, die:

  • gericht is op samenwerken met de andere teamleden van de eigen en de andere praktijken;
  • zich verder wil ontwikkelen en wil specialiseren (wij zijn benieuwd waarin);
  • flexibel, stressbestendig en vriendelijk is;
  • verantwoordelijkheidsgevoel heeft en samen met de naaste collega het team ondersteunt;
  • beschikbaar is op maandag en woensdag.

Werkzaamheden
Je verricht de dagelijkse werkzaamheden zoals triage aan de telefoon(volgens NHG-standaard) , baliewerkzaamheden, doet zelfstandig het assistentespreekuur en, bij gevolgde opleiding, het spreekuur van spreekuurondersteuner huisarts. En je verricht administratieve werkzaamheden. Bij ons in de praktijk houdt je spreekuur ook in: uitvoeren van 24 uursbloeddrukmetingen, OSASense onderzoek, SOA-spreekuur en Cardiovasculair Risico Management, naast de reguliere inhoud van het assistentespreekuur. Mocht je dit nog niet in de vingers hebben, dan zorgen wij voor scholing!

Ben je geïnteresseerd?
Mail dan je reactie met je CV naar Sjouk Hoekstra, praktijkmanager bij HAP Filius, HAP Oosterpoort en De Stadshuisarts: hoekstra@destadshuisarts.nl

Voor eventuele vragen kun je haar bellen op maandag/dinsdag/donderdag op telefoonnummer 050-54221153.

Wij sluiten de vacature zodra de juiste kandidaat is gevonden! Start: in overleg.

www.huisartsfilius.nl

Terug naar overzicht