01 juli 2020

GC Abel Tasman te Grootegast zoekt per direct een Doktersassistente

voor drie dagen per week

Over de organisatie
Wij zijn een enthousiaste groep collega’s verdeeld over twee huisartsenpraktijken. We bieden de zorg vanuit een modern gezondheidscentrum in Grootegast op ong. 20 min. van de stad Groningen. Naast de praktijkhouder en vier huisartsen werken er meerdere POH-s, POH-GGZ en een verpleegkundig specialist. Allen worden ondersteund door assistenten, administratieve medewerkers en een praktijkmanager. Er wordt gewerkt met Microhis. De werksfeer is goed en gezellig.

De functieomschrijving
Ben jij afgestudeerd doktersassistente? Zoek niet verder, dit is jouw baan!

Wat bieden wij
Wij zijn op zoek naar een doktersassistente  voor minimaal 3 dagen in de week. Wil jij werken in het mooie Westerkwartier op ca. 20 autominuten van de Stad? Wil je alles uit je vak als doktersassistente halen? Vind je het werken in een gezondheidscentrum een uitdaging? Ben jij een enthousiaste, stressbestendige collega, die zelfstandig kan werken maar ook een teamspeler is en die ons team wil komen versterken?  Ben je een doktersassistente met ervaring of ben je net klaar van je opleiding, dan zoeken we jou!

Arbeidsvoorwaarden
CAO Huisartsenzorg

Aanvang
Zo snel mogelijk

Reageren
Spreekt deze vacature je aan? Stuur dan je brief met motivatie en je CV voor z.s.m. gericht aan  Miranda Knol, praktijkmanager, tel nr: 0594-612000 / of mail naar m.knol@huisarts.de

Terug naar overzicht