27 november 2020

Huisartsenpraktijk Heikens in Haren zoekt een Doktersassistent(e)

voor 12 tot 16 uur per week

Wij zijn in verband met uitbreidende werkzaamheden op zoek naar een doktersassistent(e). Kom jij ons team versterken?

Wie zijn wij?
Wij zijn een laagdrempelige en warme huisartsenpraktijk in het gezondheidscentrum aan de Mellenssteeg te Haren met een patiëntenpopulatie van ongeveer 3200 mensen. Ons team bestaat uit 3 huisartsen, drie assistentes, waarvan 1 SOH - in opleiding, 4 praktijkondersteuners Somatiek en GGZ en 1 praktijkmanager. Wij vinden het heel waardevol om dichtbij onze patiënten te staan in alle mooie en moeilijke momenten in hun leven. Daarom staan een persoonlijke benadering en een grote betrokkenheid bij ons voorop. Wij hebben daarbij oog voor mogelijke verbeteringen van onze kwaliteit en service.

Wat bieden wij?
Een uitdagende werkplek met een leuk en gedreven team dat gaat voor de best mogelijke huisartsenzorg. Binnen de praktijk is ruimte voor eigen ontwikkeling en laagdrempelig intercollegiaal overleg. Alle collega’s zijn altijd bereid om te ondersteunen waar nodig. Een goede sfeer en open communicatie vinden wij heel belangrijk!

Functieomschrijving
De werkzaamheden bestaan uit: telefonische triage, aanspreekpunt aan de balie en medische handelingen. Daarnaast heb je de ruimte om (eenvoudige) medische vragen zelfstandig af te handelen of telefonisch te beantwoorden, uiteraard binnen jouw kennis en kunde.
Je zult nauw samenwerken met je collega’s.

Jouw profiel
Je weet hoe je patiënten te woord staat. Hierin kun je onderscheid maken in wat spoed heeft en wat niet.
Je neemt graag verantwoordelijkheid en deelt graag jouw kennis met jouw collega’s.
Je functioneert goed zelfstandig en ook in teamverband.
Je bent klantvriendelijk, geduldig en leergierig.

Functie-eisen
Gediplomeerd als doktersassistent(e)
Bij voorkeur enkele jaren ervaring als doktersassistent(e)
Bij voorkeur ervaring met HIS Promedico-ASP
Je bent bij voorkeur beschikbaar op de hele vrijdag en een andere ochtend in de week

Arbeidsvoorwaarden
Salariëring is conform cao Huisartsenzorg. Na een jaarcontract behoort een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden.

Reageren?
Graag jouw sollicitatie met CV uiterlijk 25 december 2020 sturen naar Martien van den Berg-Nijdam, praktijkmanager, via berg.martien@gmail.com. Voor aanvullende informatie kun je bellen naar tel.: 06-36168428. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 7 januari 2021.

Voor meer informatie over onze praktijk zie onze website: https://huisartsheikens.praktijkinfo.nl/

Terug naar overzicht