11 januari 2021

Huisartsenpraktijk Ten Kate in Groningen zoekt per direct twee Doktersassistentes

voor 16 tot 32 uur per week

Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij per direct op zoek naar twee betrokken, enthousiaste en gediplomeerde doktersassistentes voor 16-32 uur per week voor onze dynamische, gezellige praktijk.

Ons team kenmerkt zich door betrokkenheid, verantwoordelijkheid en omkijken naar elkaar. De lijntjes tussen de teamleden zijn daarnaast kort en overleg is altijd mogelijk. Het team bestaat uit 2 huisartsen een POH-GGZ, een POH-S, 2 assistentes en een praktijkmanager. Samen leveren wij de huisartsenzorg en meer.

Wij zijn gevestigd in de kleurrijke wijk Selwerd in Groningen. Onze praktijk bestaat uit een multiculturele populatie, zowel jong als oud. In deze uitdagende coronavirus-tijden hebben wij goed contact onderhouden met onze populatie en is onze deur slechts kort gesloten geweest.

Wij werken met OmniHis Scipio.

De assistentes werken zelfstandig en hebben een afwisselend takenpakket, onder andere: Bloeddrukcontroles inclusief 24-uurs bloeddrukmeting, bloedsuiker prikken, injecties geven, wondverzorging, hechtingen verwijderen, urinecontroles, wratten aanstippen, oren uitspuiten, ECG's maken, uitstrijkjes maken, bloedafname d.m.v. venapunctie, administratieve- en triagewerkzaamheden.

Wij vinden het erg belangrijk dat je een betrokken, flexibel, patiëntvriendelijk en stressbestendig teamlid bent. Hou je van een uitdaging en voldoe je aan bovengenoemde vaardigheden en eigenschappen? Dan nodigen we je graag uit om een brief met CV te mailen naar: m.spoelman@ezorg.nl  onder vermelding van 'sollicitatie doktersassistente'. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maureen Spoelman op telefoonnummer 050-577 9180.

Samen bouwen we aan een betere toekomst!

Huisartsenpraktijk Ten Kate
Beukenlaan 162
9741 HM  Groningen

http://www.huisartsenpraktijktenkate.nl/

Terug naar overzicht