24 februari 2021

Huisartsenpraktijk Poseidon in Delfzijl zoekt per 15 april 2021 een Doktersassistent(e)

poseidon.png

voor 16 uur per week

Over onze praktijk:
Huisartsenpraktijk Poseidon is een geaccrediteerde HOED-praktijk, gevestigd in het gezondheidscentrum Delfzijl. Ons team bestaat uit 4 praktijkhoudende huisartsen, 3 waarnemend huisartsen, 3 POH-S, 2 POH-GGZ, 8 doktersassistentes en een praktijkmanager. Verder zijn in het gezondheidscentrum een fysiotherapeut, een diëtiste, het consultatiebureau, TSN-thuiszorg en Certe gevestigd.

Wij werken met Promedico ASP en de assistentes werken taak-roulerend.

Wij zoeken
Een enthousiaste collega voor de functie van doktersassistent(e). Het betreft een vacature voor 16 uur per week voor de duur van ca. 5 maand (invulling zwangerschapsverlof).

Na de vervanging bieden wij een aanstelling van 8-12 uur. Daarnaast graag zo mogelijk flexibel inzetbaar in vakantieperiode en/of bij ziekte. De aanstelling van 8-12 uur is in eerste instantie voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

We zoeken een gediplomeerde doktersassistent(e) die verantwoordelijkheidsgevoel heeft, zelfstandig kan werken, flexibel is en een bijdrage kan leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van het team.

Ingangsdatum: ca. 15 april 2021

Wij bieden
Een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheden in een team van 8 enthousiaste doktersassistentes. Salaris afhankelijk van ervaring en conform CAO Huisartsenzorg.

Er kan ook los worden gesolliciteerd op invulling van zwangerschapsverlof en de aanstelling van 8-12 uur.

Eis
Diploma doktersassistente

Ben je geïnteresseerd in deze vacature of wil je eerst meer informatie dan kun je contact opnemen met:
Marjon Flobbe, praktijkmanager Huisartsenpraktijk Poseidon. Tel.nr. 0596-635435.

Je motivatiebrief en CV kun je tot 10 maart 2021 sturen naar:
praktijkmanager@huisartsenposeidon.nl t.a.v. Marjon Flobbe

Terug naar overzicht