12 juli 2021

Huisartsenpraktijk DOK in Hoogezand zoekt een betrokken, enthousiaste Doktersassistent(e)

dok hoogezand.png

voor 16 uur per week

Huisartsenpraktijk DOK is een NPA gecertificeerde jonge praktijk. De praktijkhouder, Anne Floor van der Stoel, is sinds ruim 1.5 jaar werkzaam in deze solopraktijk. De praktijk is gehuisvest in het veelzijdige, duurzame en goed bereikbare Medisch Centrum Hoogezand (www.mch-s.nl}, voorzien van uitgebreide pallet aan zorgverleners.(bv fysiotherapie, een apotheek, VNN, het sociaal team, Accare, certe, SEDN en vele thuiszorg organisaties.

We vormen met elkaar een actief, gevarieerd en uitdagend team dat ‘samen betrouwbare zorg voor onze patiënten’ hoog in het vaandel heeft staan.  Naast de praktijkhouder en vaste waarnemer werken er parttime doktersassistentes , een praktijkverpleegkundige, een POH GGZ en een praktijkmanager.

Vanaf 1 oktober zijn wij op zoek naar een gediplomeerde doktersassistent(e) die ons team ivm uitbreiding van FTE voor 2 dagen wil komen versterken.

We zoeken een collega die overzicht kan houden, humor heeft en graag blijft zoeken naar verbetering van zichzelf en het team. Iemand met correcte communicatieve vaardigheden en een punctuele werkhouding. Er wordt gewerkt met het HIS Medicom. We zoeken iemand die het leuk vindt om doktersassistente in de breedste zin van het woord te zijn.

Ervaring is een pre, maar ben je leergierig en gemotiveerd, net klaar met je opleiding én je denkt in ons plaatje te passen, nodigen we je zeker uit te reageren.

Wil je werken in een moderne, goed geoutilleerde huisartsenpraktijk binnen 15 min autorijden van de rand van de stad Groningen? Stuur dan je motivatie inclusief CV voor 7 augustus 2021 naar mw. M. Breed; manager@praktijkdokhoogezand.nl 

Een inkijk en informatie over je mogelijk toekomstige werkplek kun je vinden op onze website : www.praktijkdokhoogezand.nl 

Bekijk de hele vacature
Terug naar overzicht