23 januari 2020

Huisartsenpraktijk Bellingwolde zoekt een HIDHA of waarnemend huisarts

voor 3 dagen per week

De huisartsenpraktijk Bellingwolde zoekt, vanwege het vertrekken van onze huidige waarnemer, voor langere tijd een huisarts voor 3 dagen in de week, een aanstelling van 2 dagen per week is ook mogelijk.

Over de organisatie
Wij zijn een apotheekhoudende huisartsenpraktijk in Bellingwolde met volledige huisartsen en apotheekzorg. Bellingwolde is een dorp gelegen in het mooie natuurlandschap van Westerwolde, met een goede verbinding met de stad Groningen via de A7 (30 min, reistijd). In de praktijk werken 3 artsen een physician assistant en een physician assistant i.o. Daarnaast is er een POH-somatiek, POH-GGZ en POH-ouderen werkzaam. Naast het team van 4 doktersassistentes zijn er 4 apothekersassistentes werkzaam. In het monumentale praktijkgebouw welke recentelijk gerestaureerd is, zijn een fysiotherapie en dietistenpraktijk en twee thuiszorgorganisaties aanwezig. De praktijk heeft een diverse populatie. Er is bij ons een prettige en collegiale werksfeer. Wij zijn DEKRA-gecertificeerd, toekomstgericht en leiden huisartsen, dokters/apothekersassistentes en physician assistants op. 

De functieomschrijving
Wij zoeken per 1 april of per 1 mei 2020 een huisarts die samen met de andere dokters, de huisartsenzorg in Bellingwolde wil verzorgen.

De functie-eisen van de collega die wij zoeken zijn:

  • Is een BIG-geregistreerde arts met een afgeronde huisartsopleiding.  
  • Heeft een collegiale instelling

Wat bieden wij

  • Een leuke en gezellige werkplek met enthousiaste collega’s 
  • Goede samenwerking met andere disciplines zoals fysiotherapie, diëtiste en thuiszorgorganisaties
  • Honorering in overleg 
  • Flexibele werktijden behoort tot de mogelijkheden

Aanvang
In onderling overleg bijvoorkeur per 1 april of 1 mei 2020.

Meer informatie
Neem contact op met huisartsen Ad v.d. Kamp op telefoonnummer: 06 535 572 71 of per mail kjtvanderkamp@gmail.com of Marc de Graaff op telefoonnummer: 06 505 041 11  
Het is uiteraard ook mogelijk om even langs te komen voor een kopje koffie en een kennismaking met de praktijk. 

 

Terug naar overzicht