26 januari 2020

Huisartsenpraktijk Beukema te Stadskanaal zoekt per direct een huisarts

ten behoeve van praktijkopvolging.

Over de organisatie
Huisartsenpraktijk Beukema te Stadskanaal zoekt in verband met het overlijden van de praktijkhouder een huisarts / praktijkopvolger. De praktijk ligt op 35 minuten reisafstand ten zuid oosten van de stad Groningen en op 30 minuten van Zuidlaren of Assen. Wie wil er nu niet wonen in het prachtige Drenthe en praktijkhouder zijn op het verstedelijkt platteland met een prettige patiënten populatie?

Wegens het plotselinge overlijden van huisarts Dhr. R.J. Beukema is huisartsenpraktijk Beukema te Stadskanaal op zoek naar praktijkopvolging. Gedacht wordt aan één of twee betrokken huisartsen die de praktijk willen overnemen. 

De praktijk (152 vierkante meter) ligt in het centrum van Stadskanaal en is goed bereikbaar voor de patiënten. De praktijk is gevestigd in een huurpand en heeft een royale balie, drie spreekkamers, een wachtruimte, een lab, een keuken en een koffiekamer. ICT-voorzieningen zijn recentelijk volledig vernieuwd. De praktijk gebruikt Mira als HIS; systeemupdates worden automatisch en op afstand uitgevoerd. In onze praktijk verleen je reguliere huisartsenzorg aan ruim 2100 patiënten en er worden deelgenomen aan de ketenzorgprogramma’s Diabetes, COPD, CVRM, ouderenzorg en dementie via de GHC. Het betreft een populatie met een gemiddelde zorgvraag en relatief veel ouderen. Samen met de andere huisartspraktijken in Stadskanaal wordt de Huisartsengroep Stadskanaal (HAS) gevormd. Er is een goede onderlinge samenwerking met huisartsenpraktijken De Wieke en de Venen en er zijn duidelijke afspraken over waarneming. 

Omschrijving

  • Het uitgebreide ondersteunend team van deze geaccrediteerde solopraktijk bestaat uit:
  • drie zeer ervaren praktijkassistentes, waarvan één zelfstandig opererend coördinerend assistente, tevens kwaliteitscoördinator;
  • een praktijkverpleegkundige;
  • een praktijkondersteuner ouderenzorg en een praktijkondersteuner GGZ;
  • een praktijkmanager voor 1 dag per week, die verantwoordelijk is voor alle administratieve en financiële taken (declareren, contracteren, financiële administratie) en voor alle personeelsaangelegenheden. De praktijkmanager ontlast je op het gebied van praktijkvoering en organisatie volledig.

Ook niet onbelangrijk - het team werkt prettig samen in een fijne werksfeer.

Aanvang
Streefdatum van praktijkovername is 1 april 2020, maar er zijn meer mogelijkheden bespreekbaar.

Reageren
Heb je de wens om een moderne praktijk met ketenzorg en compleet praktijkmanagement over te nemen, en de vrijheid hebben om de praktijkvoering naar eigen inzicht te fine-tunen? Reageer! 

Voor nadere informatie over de praktijk kan contact worden opgenomen met Annette Beukema-Deems, telelfoonnummer 06 300 666 33 of e-mail annettebeukema@gmail.com.
Motivatiebrieven en CV’s kunnen worden gericht aan hetzelfde emailadres.

Terug naar overzicht