23 augustus 2021

Huisartsenpraktijk Smith in Hoogkerk zoekt per direct een Huisarts (waarnemer of HIDHA)

Smith Hoogkerk.png

voor 2 tot 4 dagen per week

Wij zijn een enthousiaste groep collega’s die op zoek zijn naar een BIG- geregistreerde huisarts om een langdurige samenwerking mee aan te gaan. We bieden als geaccrediteerde huisartsenpraktijk zorg vanuit een modern gezondheidscentrum in Hoogkerk op ongeveer 10 min. van de stad Groningen.

Huisartsenpraktijk Smith is samen met huisartsenpraktijk Hage gevestigd in het Medisch Centrum 'De Ruskenborg' . Naast de huisartsen houden ook fysiotherapeuten, een logopedist en psychologen praktijk in dit pand, wat de samenwerking laagdrempelig houdt.  
Naast de praktijkhouder werken hier 2 POH somatiek en een POH-GGZ. Allen worden ondersteund door 4 assistentes en een praktijkmanager.
De praktijk heeft een diverse populatie aan patiënten. Er is bij ons een prettige en collegiale werksfeer waarbij wij streven naar goede kwaliteit van zorg.

Er wordt veel extra zorg verleend;  kleine chirurgie, plaatsen IUD, Kenacort injecties, abdominale echo’s en de praktijk neemt deel aan de Ketenzorgen DM, CVRM,AF en Astma/COPD en ouderenzorg 

 

Enthousiast over deze vacature?

Voor meer informatie over deze vacature kunt u opnemen met praktijkhouder Arnaut Smith, via arnautsmith@outlook.com  

Natuurlijk is er ook mogelijkheid direct te solliciteren door een brief met motivatie en CV voor 27 september te sturen naar de praktijkhouder of naar Hermien Tillema (praktijkmanager) via hermientillema@outlook.com

Huisartsenpraktijk Smith
Johan Dijkstralaan 3
9744 DA Groningen
 

https://www.huisartsenpraktijksmith.nl/

 

Bekijk de hele vacature
Terug naar overzicht