12 augustus 2022

Huisartsenzorggroep Babylon in Ter Apel e.o. zoekt per direct een Manager

babylon.jpg

voor 8 uur per week

Ben je in het bezit van een diploma hbo-management in de zorg en een echte verbinder voor huisartsen? Ben je toe aan een volgende stap in jouw carrière en beschik je tevens over een netwerk binnen de huisartsenpraktijken in het noorden van het land? Wellicht ben jij dan HET aanspreekpunt voor de huisartsen in Ter Apel, Assen, Hardenberg en Hoogeveen.

Op een groot aantal Asielzoekerscentra in Nederland levert Babylon met haar Huisartsen de zorg voor Asielzoekers. Zij doet dit in opdracht van het Gezondheidscentrum voor Asielzoekers. De zorg is decentraal per locatie geregeld maar vanuit een centrale aansturing en visie. Om deze aansturing optimaal te laten verlopen is Babylon op zoek naar een verbindende manager.

Manager voor de huisartsen in regio Ter Apel, Assen, Hardenberg en Hoogeveen voor circa 8 uur per week (in overleg)

Functie

Als manager houd je je bezig met (niet-medisch inhoudelijke) processen, te denken valt aan het werven en inzetten van huisartsen voor de AZC's. Je bent het aanspreekpunt voor de huisartsen. Je borgt de bezetting in het noorden van het land waarbij je de verbindende factor bent voor de huisartsen in Ter Apel, Assen, Hardenberg en Hoogeveen. Je zal daarom geen vaste standplaats hebben maar bereid zijn te reizen.

Je hebt er plezier in om in een dynamische omgeving te werken. Onze huisartsen zijn op de locaties eindverantwoordelijk voor de zorg en begeleiden de teams op locatie (Verpleegkundigen, Doktersassistenten, Consulenten GGZ) om deze zorg kwalitatief zo goed mogelijk te leveren. 

We zoeken

  • Iemand met een afgeronde HBO-managementopleiding
  • Je hebt affiniteit met de (eerstelijns) gezondheidszorg
  • Je bent pragmatisch ingesteld, behulpzaam en communicatief sterk.
  • Je bent een stevige persoonlijkheid en beschikt over een netwerk binnen de Huisartsen
  • Ervaring in roostering is gewenst
  • In het bezit van een eigen auto, reiskosten worden vergoed

Ons aanbod

  • Arbeidsovereenkomst voor 1 jaar met intentie tot verlenging
  • Aanvang, werkdagen en tijden in overleg
  • Arbeidsvoorwaarden en salariëring volgens cao-huisartsenzorg met inschaling naar kennis en ervaring

Interesse?

Solliciteer vandaag nog op deze uitdagende functie door je motivatiebrief en CV te mailen naar: k.schoenmakers@babylonzorg.nl

Zie voor meer informatie: https://www.babylonzorg.nl/

Terug naar overzicht