06 februari 2020

Gezondheidscentrum Abel Tasman, Grootegast, zoekt een Verpleegkundig Specialist (i.o.)

voor meerdere dagen per week

Gezondheidscentrum Abel Tasman heeft een vacature voor een Verpleegkundig Specialist / in opleiding tot VS.

Kom je ons team versterken? Ben jij afgestudeerd Verpleegkundig Specialist? Of wil je dit worden?
Zoek niet verder, dit is jouw baan!

Wij zijn een enthousiaste groep collega’s verdeeld over twee huisartsenpraktijken. Wij bieden zorg vanuit moderne gezondheidscentra in Grootegast en Leens op ong. 20 min. van de stad Groningen. Naast de praktijkhouder en vier huisartsen werken er meerdere POH-s, POH-GGZ en een Verpleegkundig Specialist. Allen worden ondersteund door assistenten, administratieve medewerkers en een praktijkmanager. De werksfeer is goed en gezellig.

In onze gezondheidscentra hebben wij goede contacten met meerdere 1e -lijns disciplines, waaronder verloskundigenpraktijk, diëtistenpraktijk, fysiotherapeuten en een thuiszorgorganisatie waarmee we een korte lijnen hebben om te overleggen.

Er is ruimte voor meerdere dagen in de week als Verpleegkundig Specialist in gezondheidscentrum Abel Tasman.

Denk je na om de opleiding te volgen tot Verpleegkundig Specialist en heb je ruime ervaring in de huisartsenzorg of in de eerstelijnszorg? Wil je werken en leren in onze beide centra? Ook dan nodigen wij je uit om te reageren.

Nieuwsgierig geworden?
Kom gerust eens kijken op de praktijk en neem contact op met Miranda Knol, telnr.: 0594-612000 / of mail naar m.knol@huisarts.de

Zie ook www.gcabeltasman.nl of www.gcdemarne.nl

Terug naar overzicht