02 maart 2021

Huisartsen Beijum in Groningen is per direct op zoek naar een Praktijkondersteuner Somatiek

beijum.jpg

voor 16 tot 24 uur per week

Huisartsenpraktijk Beijum is een wijkgerichte praktijk waar een enthousiast team van huisartsen, assistentes, praktijkondersteuners en praktijkmanager optimale eerstelijns zorg biedt aan de ruim 8.200 patiënten van de praktijk.

Functie inhoud:

Als praktijkondersteuner ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van zorgprogramma’s voor patiënten met Diabetes Mellitus, astma/COPD, CVRM, boezemfibrilleren en Ouderenzorg. Deze zorg wordt geboden binnen spreekuren en visites aan individuele patiënten. Er wordt daarbij nauw samengewerkt met de huisartsen maar ook met andere instanties.

Functie eisen:

  • Een afgeronde opleiding tot praktijkondersteuner.
  • Deskundigheid ten aanzien van de behandeling en begeleiding van patiënten met een chronische ziekte.
  • Goede contactuele, didactische en educatieve vaardigheden.
  • Ervaring binnen deze functie zien wij als een pré.

 

Arbeidsvoorwaarden:

Het betreft in eerste instantie een dienstverband voor de periode van één jaar, waarbij de uren in overleg  worden vastgesteld, bij wederzijds bevallen, wordt dit contract uiteraard verlengd. Het salaris is afhankelijk van de opleiding en werkervaring conform de cao Huisartsenzorg. De startdatum en het aantal uren zijn bespreekbaar.

Voor vragen en informatie over deze vacature kunt u contact op nemen met G. Boersma, praktijkmanager, Telnr. 050-5415200 of administratie@huisartsenbeyum.nl

De sollicitatiebrief met CV kan ook naar dit adresgestuurd worden

Terug naar overzicht