14 mei 2021

Medisch Centrum Siddeburen zoekt per 1 juli 2021 een Praktijkondersteuner Somatiek

voor 12 tot 16 uur per week

Medisch Centrum Siddeburen is een gemoedelijke solistische apotheekhoudende dorpspraktijk van 1900 patiënten. Wij zijn nauw verbonden met Medische Centrum Gorecht en Medisch Centrum Helperpark zodat we, indien nodig, voor elkaar waar kunnen nemen.
Binnen de praktijk zijn een POH GGZ, een fysiotherapeut, een diëtiste, een orthopedisch hulmiddelenspecialist en een psycholoog werkzaam.

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkend afgestudeerd praktijkondersteuner somatiek. Je hebt affiniteit voor het zelfstandig laagdrempelig begeleiden van patiënten onder supervisie van de huisarts. Je hebt bekendheid met de zorgprogramma’s DM (insulinetherapie), COPD, ASTMA, AF en ouderen waarin je de protocollen volgt maar net zo makkelijk maatwerk toepast.
Affiniteit met opleiden is wenselijk.

Wij bieden arbeidsvoorwaarden conform CAO huisartsenzorg, werkdagen in overleg en een dynamische werkplek.

Ben je geïnteresseerd en wil je ons team komen versterken? Wij ontvangen graag je brief met motivatie en CV voor 1 juni 2021 op mailadres info@mc-siddeburen.nl .
Voor vragen of informatie kan je contact opnemen met Heleen de Wolde (huisarts) tel 0598-431210 of per mail info@mc-siddeburen.nl

Website: https://www.mc-siddeburen.nl/

Medisch Centrum Siddeburen
Hoofdweg 159
9628 CN  Siddeburen

Bekijk de hele vacature
Terug naar overzicht