13 augustus 2021

Huisartsenpraktijk Jans in Groningen zoekt per 1 oktober 2021 een Praktijkondersteuner Somatiek

Jans Groningen.jpg

voor 16 tot 20 uur per week

Over de organisatie
Onze moderne praktijk met 2500 patiënten bevindt zich midden in de Groninger wijk Selwerd en biedt zorg aan een zeer gevarieerde populatie. Alle leeftijden en opleidingsniveaus zijn vertegenwoordigd alsmede veel verschillende nationaliteiten. Het team bestaat uit vier ervaren assistentes, een praktijkmanager, een POH-S, een POH-GGZ en twee huisartsen, de praktijkhouder en een Hidha. Samenwerken op basis van gelijkwaardigheid en eigen initiatief staan centraal. Daarnaast spelen relativering en humor in ons team een belangrijke rol. We proberen persoonlijk afgestemde zorg te leveren en doen graag een stapje extra. We hebben intensieve contacten met andere hulpverleners en instanties in en buiten de wijk en er is een OJG (Ondersteuner Jeugd en Gezin) aan onze praktijk verbonden. De praktijk is gevestigd in het gebouw van een instelling voor ouderenzorg waarbij wordt samengewerkt met de verschillende disciplines en er bijvoorbeeld consultatie mogelijk is van de Specialist Ouderengeneeskunde.

De functieomschrijving
Je organiseert en verzorgt de spreekuren die de ketens van de GHC met zich meebrengen en verzorgt, in samenspraak, de administratie en declaratie hiervan. Daarnaast ben je onderdeel van ons team en denkt mee over de zorg die we als praktijk bieden. Daarnaast onderhoud je contacten met andere zorgverleners in de wijk.

De collega die wij zoeken:

  • Heeft de opleiding POH-S afgerond
  • Is vertrouwd met de ketens DM, COPD, CVRM, AF en ouderenzorg en kan Stoppen met roken  begeleiden
  • Heeft uitstekende communicatieve en reflectieve vaardigheden
  • Bezit relativeringsvermogen
  • Is flexibel
  • Kan binnen een team samenwerken maar kan ook zelfstandig werken
  • Heeft een patiëntgerichte houding

Wat bieden wij
We bieden een prettige werkplek met veel gelegenheid tot overleg en onderling contact. Daarnaast is er in de praktijk ruimte voor je eigen invulling of ontwikkeltraject. De praktijk is volledig en modern ingericht en we werken met Omnihis Scipio.

Arbeidsvoorwaarden
We zijn op zoek naar een POH-S voor 16 tot 20 uur per week. We bieden een contract voor een jaar aan, maar als het van beide kanten goed bevalt, willen we graag een contract voor een langere periode met je afspreken.

Aanvang
1 oktober 2021, uiteraard is afwijken hiervan in overleg mogelijk.

Reageren
Mocht je meer informatie willen dan kun je contact opnemen met onze praktijk (050-5730483, keuze 5) en vragen naar Liane Pieters, praktijkmanager. Uiteraard kun je ook direct, of tenminste vóór 31 augustus 2021, je sollicitatie met CV sturen naar lianepieters@huisartspraktijkjans.nl  .

 

Huisartspraktijk Jans
Beukenlaan 164
9741 HM  Groningen

050-5730483 (keuze 5)
info@huisartspraktijkjans.nl

www.huisartspraktijkjans.nl

Bekijk de hele vacature
Terug naar overzicht