Coronavirus

26 mei 2020

Elann handelt in lijn met het beleid van het RIVM. Elann verwijst u voor meer informatie graag naar de website van het RIVM, en naar uw eigen brancheorganisatie.

Nascholingen in de komende periode

Wij blijven u voorzien van interessante en actuele nascholingen in uw eigen regio!  Nu de landelijke richtlijnen het toelaten om weer fysieke nascholingen te laten plaatsvinden en de reguliere zorg geleidelijk weer opstart,  gaan we de fysieke nascholingen ook geleidelijk weer opstarten. Uiteraard blijft voorzichtigheid daarbij aan de orde: zo zijn onze nascholingslocaties “Coronaproof”, zodat de 1,5 meter afstand in acht kan worden genomen. In de bevestigingsmail voor deze nascholingen wordt u geïnformeerd over de maatregelen die we in verband met Corona nemen. 

Naast de fysieke nascholingen is een aantal nascholingen inmiddels digitaal beschikbaar of komen binnenkort beschikbaar, zoals de verplichte informatiebijeenkomsten voor de deelname aan een aantal zorgprogramma’s van de GHC, kijkt u hier voor ons actuele nascholingsaanbod.

Medewerkers werken thuis

In lijn met het beleid van het RIVM werken alle medewerkers van de Elann zoveel mogelijk thuis. Elann kan huisartsen, praktijkmedewerkers en andere zorgverleners gewoon blijven ondersteunen, maar dit zal zoveel mogelijk online of telefonisch zijn:

  • U kunt ons gewoon bereiken via het algemene e-mailadres secretariaat@elann.nl, of medewerkers rechtstreeks mailen via de e-mailbuttons op onze medewerkerspagina
  • Wilt u gebeld worden? Vermeld dit dan in uw e-mailbericht, samen met het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.
     

Laatste update: 26 mei 2020

Terug naar overzicht