Onze nascholingen - actuele informatie

15 november 2021

Wij vinden het belangrijk dat u veilig kunt deelnemen aan onze nascholingen. Wij volgen daarom de maatregelen die door de overheid zijn afgekondigd bij het organiseren van onze nascholingen. Vanwege de aangescherpte landelijke maatregelen in verband met het coronavirus zullen in de komende periode de nascholingen die fysiek zijn gepland zoveel als mogelijk worden omgezet naar online nascholingen. De fysieke nascholingen die niet omgezet kunnen worden naar online nascholingen, gaan in beginsel in fysieke vorm door (met in acht neming van de geldende coronamaatregelen, zie hieronder bij “coronamaatregelen”) of worden verplaatst.

Indien u staat ingeschreven voor een nascholing de komende 3 weken, ontvangt u een bericht van de betreffende nascholingcoördinator of de nascholing doorgaat en in welke vorm.

Coronamaatregelen

Op de locatie is de 1,5 meter afstand losgelaten, hetgeen betekent dat er weer meer mensen in de zalen worden toegelaten. Uiteraard vinden wij het belangrijk dat u veilig kunt deelnemen aan onze nascholingen. 
Voor toegang tot onze nascholingen is met ingang van 6 november a.s. een coronatoegangsbewijs verplicht. U krijgt een coronatoegangsbewijs met:
- een bewijs van volledige coronavaccinatie
- een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de bijeenkomst
- een herstelbewijs
Het coronatoegangsbewijs kan getoond worden via de CoronaCheck-app of op papier (meer informatie op www.coronacheck.nl of via deze link). Om te kunnen controleren dat het uw toegangsbewijs is, vragen we ook naar uw ID.

Daarnaast blijft het overheidsadvies ‘thuisblijven en testen bij klachten’, dus indien u klachten heeft, kom dan niet naar de nascholing.

Bereikbaarheid van onze medewerkers

In lijn met het beleid van het RIVM werken alle medewerkers van Elann zoveel mogelijk thuis. Elann kan huisartsen, praktijkmedewerkers en andere zorgverleners gewoon blijven ondersteunen, maar dit zal zoveel mogelijk online of telefonisch zijn:

  • U kunt onze medewerkers rechtstreeks mailen of bellen via de buttons op onze medewerkerspagina

  • Wilt u gebeld worden? Vermeld dit dan in uw e-mailbericht, samen met het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.

Laatste update: november 2021

Terug naar overzicht