Accreditatie aanvragen

Organiseert u zelf een nascholing en wilt u voor de doelgroep huisartsen accreditatie aanvragen? Bekijk hieronder hoe dat in zijn werk gaat.

Elann beschikt over instellingsaccreditering. Hierdoor kunnen we voor huisartsen onze eigen nascholingen én nascholingsactiviteiten van derden accrediteren na beoordeling door de Perifeer Accreditatie Medewerker (PAM).

Onze afdeling Deskundigheidsbevordering zet de geaccrediteerde nascholingen in het GAIA-systeem. Na de nascholing voert de afdeling Deskundigheidsbevordering de namen van de deelnemers in.  De accreditatiepunten worden automatisch bijgeschreven in het persoonlijk dossier van elke individuele huisarts.

De Erkende Kwaliteits Consulent (EKC) voegt de bijeenkomsten van kleine groepen (zoals FTO-, toets- en intervisiegroepen) toe aan het GAIA. Gedetailleerde informatie hierover vindt u op de site van NHG.

Meer weten?

Organiseert u een nascholing voor huisartsen en wilt u deze laten accrediteren door Elann? Neem dan vrijblijvend contact op met Elann voor de mogelijkheden, via nascholingen@elann.nl of (050) 366 6444.