Vraag en aanbod stageplaats of werkplek

Wil je meer weten over het werken in een huisartsenpraktijk? Kijk dan ook eens op https://mijnbaanindepraktijk.nl


 

 • Esmée uit Groningen zoekt een opleidingsplaats voor Verpleegkundige POH:

  “Mijn naam is Esmée, afgestudeerd hbo-verpleegkundige en momenteel bezig met afstuderen voor de Master Health Innovation. Ik vind het leuk om in de directe patiëntenzorg werkzaam te zijn, waarbij een combinatie van voorlichting geven, begeleiding bieden, administratieve handelingen en verpleegtechnische handelingen het allerbeste bij mij past. Vanuit mijn Master heb ik kennis en ervaring opgedaan in innovatie in de zorg, naar mijn mening een belangrijk thema, zeker met het oog op de toekomst. 

  Als verpleegkundige heb ik brede ervaring opgedaan, onder andere tijdens stages, maar ook een jaar werkzaam als verpleegkundige op een geriatrische revalidatieafdeling. Verder heb ik ervaring binnen de psychogeriatrie, somatische verpleeghuiszorg, wijkzorg en neurologische ziekenhuiszorg. Wat voor mij terugkwam binnen al deze sectoren en waar ik uitdaging uit haal, is het samenwerken met patiënten om de individueel passende puzzelstukjes te vinden richting een voor de patiënt zo passend mogelijke toekomst. Het lijkt mij geweldig om als verpleegkundige in de huisartsenzorg aan de slag te gaan, om patiëntenvoorlichting te geven en begeleiden bij verschillende chronische ziekten.  

  Daarom heb ik mij per 1 september 2024 aangemeld voor de opleiding Verpleegkundige Praktijkondersteuner Huisartsenzorg (VPOH) en zoek ik een relevante werkplek voor tijdens de studie. Vanuit de studie dient de stage/werkplek voor minimaal 8 uur per week te zijn, mijn persoonlijke voorkeur gaat echter uit naar circa 24 tot 32 uur per week werken (inclusief de 8 stage-uren). De opleiding duurt 1 jaar, maar mijn intentie is om een samenwerking aan te gaan voor langere tijd. Indien gewenst zou ik ook eerder kunnen starten dan 1 september.
  Bent of kent u de praktijk waar ik naar op zoek ben, dan hoor ik heel graag van u! “

 • Beschikbaar voor tijdelijke inzet POH-GGZ:

  Jaap werkt al vele jaren in de GGZ en is beschikbaar voor tijdelijke inzet als Praktijkondersteuner GGZ:
  “Ik ben beschikbaar voor een nieuwe tijdelijke betrekking als POH-GGZ. Ik beschik over meer dan 40 jaar ervaring binnen de GGZ en diverse huisartsenpraktijken.
  Tot voor kort heb ik bij een praktijk in de provincie de vaste POH-GGZ voor een half jaar vervangen. Ik ben bijvoorbeeld beschikbaar bij vervanging van ziekte of zwangerschapsverlof, maar ik ben ook beschikbaar als er extra werkzaamheden uitgevoerd moeten worden of om een drukke periode te overbruggen. 
  Mijn diensten bied ik niet alleen aan voor vervanging, maar ook tijdelijk als u nog geen POH-GGZ heeft kunnen vinden en wel een vacature uit heeft staan."
  Voor meer informatie of de contactgegevens kunt u contact opnemen met Gerard Tros

 • Sylvie uit Meeden is helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging! Zij wil zich graag laten omscholen tot dokterassistente. Haar voorkeur zou zijn om in februari te starten.
  "Met mij haalt u een gedreven, gemotiveerde, sociale, mensgerichte leerling binnen. Ik kan zowel zelfstandig werken als met iemand samen. Kan goed prioriteiten stellen, organiseren en plannen. Mocht er drukte zijn in de praktijk, durf ik te vragen of ik kan helpen. Vaardigheden maak ik mezelf snel eigen. Mijn verdere competenties zijn perfectionistisch, luisterend, empatisch, eerlijk, gezonde dosis humor, ervaring met zorgadministratie.
  Ik ben opgeleid als Verzorgende IG en ben nog steeds werkzaam als Verzorgende IG.
  Bent u de praktijk waar ik naar op zoek ben, dan kom ik heel graag met u in contact. Hopenlijk tot gauw!"

 • Mijn naam is Janet en ik ben (Kinder)fysiotherapeut met 23 jaar werkervaring in de directe patiëntenzorg, waarvan ik momenteel werkzaam ben in mijn eigen praktijk voor Kinderfysiotherapie. Nu is het mijn grote wens om als paramedicus een carrriereswitsch te maken naar Physician Assistant, het liefst in de huisartsenzorg. Om deze switch te kunnen maken ben ik op zoek naar een opleidingsplek zodat ik de opleiding tot PA kan starten.
  Ik sta al ingeschreven bij de opleiding Master Physician Assistant aan de Hanze Hogeschool in Groningen omdat ik eigenlijk per 1/9/2023 zou starten. Dit is door omstandigheden bij de vorige opleidingsplek helaas op het laatste moment niet doorgegaan. Ik heb hierdoor nog wel een gegarandeerde opleidingsplek per 1 september 2024 mits ik voor 1/3/2024 een andere werkgever gevonden heb. Ik ben daarom op zoek naar een nieuwe opleidingsplek in een huisartsenpraktijk waar ik per 1/9/2024 kan starten met de opleiding tot Physician Assistant.
  Het betreft een leerarbeidsovereenkomst van 32 uur per week: 8 uur onderwijs, 24 uur praktijkleren. De opleiding is duaal en duurt 2,5 jaar. De leermeester mag een arts en/of afgestudeerde PA zijn.

 • Mijn naam is Marja en momenteel werk ik als verpleegkundige op een somatische afdeling binnen het AG- Wildervanckhuis. In mijn werk staat de zorg voor en het welzijn van de patiënt voorop. 
  De categorie patiënten waar ik op dit moment zorg voor draag is vanaf de leeftijd 42 jaar tot over de 100 jaar, met daarbij passende ouderdomsverschijnselen en ziektebeelden. Ik heb veel ervaring op het gebied van zorg voor de kwetsbare ouderen. Volg regelmatig scholingen of maak e- learning's die mijn deskundigheid bevorderen. Binnen mijn werkzaamheden ben ik extra geschoold om INR- CRP te prikken, ECG te maken. Ik werk nauw samen met andere disciplines zoals, Arts, doktersassistent, ergotherapeut, fysiotherapie, logopedie, psycholoog. En neem deel aan Multidisciplinaire overleggen. Verder hou ik mij bezig met de dossiers op orde te houden van de cliënten. 
  Nu ik een aantal jaren werk als verpleegkundige merk ik dat ik meer uitdaging zoek in mijn vakgebied en mijn horizon wil verbreden. Door mij in te lezen in de mogelijkheden die er zijn om mijn kennis te verbreden heb ik besloten om de pre module voor de POH-S te gaan volgen (inmiddels aangemeld). Ik ben erg gemotiveerd om mijn kennis op peil te houden en een nieuwe uitdaging aan te gaan. De pre module volg ik naast mijn huidige baan en doe ik op eigen initiatief.
  Als ik de pre module met goed gevolg heb afgerond, zoek ik per september 2024 een werkplek voor de opleiding tot POH Somatiek. Op dit moment werk ik 28 uur per week. Voor de opleiding dient men een stage/werkplek te hebben voor minimaal 8 uur per week. 


Meer informatie en contactgegevens via Gerard Tros.

 

 

Meer weten?

Heeft u interesse in een bepaalde oproep? Of wilt u ook kosteloos een oproep plaatsen om een werkplek of stageplaats te vinden in een huisartsenpraktijk in de provincie Groningen of Noord-Drenthe? Neem dan contact op met Gerard Tros.