Vraag en aanbod stageplaats of werkplek

Wil je meer weten over het werken in een huisartsenpraktijk? Kijk dan ook eens op https://mijnbaanindepraktijk.nl


 

 • Mijn naam is Manal en woon in de stad Groningen. Ik ben op zoek naar een stageplek (6 a 8 uur) voor de opleiding verpleegkundige poh-somatiek. Ik ga in september beginnen met de opleiding als praktijkondersteuner somatiek. In overleg kan/wil ik eventueel meer uren in de praktijk werken als dit gewild is. Ik heb de opleiding tot verpleegkundige op het Noorderpoort gevolgd. Vervolgens heb ik de opleiding/cursus gedaan van 3 maanden genaamd vooropleiding tot zorgprofessional. Met deze opleiding heb ik mijn certificaat gehaald waardoor ik kan aantonen dat ik hbo werk en denkniveau heb. Hiernaast werk ik in de flex binnen het martini ziekenhuis. Ik heb ervaring in zowel de ouderenzorg als binnen het ziekenhuis.

  Ik zie mijzelf als een leergierige doelgerichte, empathische zorgvuldige en geduldige persoon, beschik over goede communicatieve vaardigheden en kan goed werken in een (multidisciplinair) team. 

  Hopelijk heb ik hiermee u interesse gewekt en dat u eventueel openstaat voor een nadere kennismaking om de mogelijkheden te bespreken wat betreft een leer/werkplek.

 • "Mijn naam is Maaike, ik ben 31 jaar jong en wonende in het mooie Roden. Momenteel ben ik Verzorgende-IG, maar ik zou mij heel graag laten omscholen naar doktersassistente.
  In september wil ik graag starten met de 2-jarige BBL opleiding bij het Alfa-college in Hoogeveen en ben daarvoor op zoek naar een stage, cq werkplek binnen een huisartsenpraktijk. Het gaat om 2 dagen per week en 1 dag naar school.
  Ik ben super gemotiveerd en wil dolgraag aan deze opleiding beginnen, maar dan heb ik wel een stageplek nodig. Verder ben ik heel sociaal, stressbestendig  en sta open voor deze nieuwe uitdaging. Wie neemt er contact met mij op en geeft me deze kans?

 • "Ik ben Nathalie uit Emmercompascuum en op zoek naar een BBL stage/werk plek voor mijn opleiding doktersassistente. Mijn eerste jaar (BOL Opleiding) heb ik met succes afgerond bij het Alfa college in Hoogeveen. Het tweede jaar ben ik begonnen in BBL en hoop een plek te vinden om mijn opleiding te kunnen afronden in december 2022/januari 2023. Ik ben opzoek naar een stage/werkplek voor 20/24 uur per week. Het mag een huisartsenpraktijk zijn maar mag ook een andere instelling waar ik mijn bekwaamheid kan behalen en ervaring op kan doen."

 • Een enthousiaste POH zoekt een opleidingsplaats PA binnen de huisartsenpraktijk per 1 september 2022. Regio Groningen. 32 uren per week; waaronder ook 1 schooldag valt.
  "Ik werk nu ruim 5 jaar als POH-S in de huisartsenpraktijk Grou. Maar het valt mij op dat het geprotocolleerde werk niet meer bij mij past en blijf zoeken naar uitdaging in cursussen en scholingen. Tijdens de ouderenzorg loop ik vast op vraagstukken waar ik geen advies over kan en mag geven. Inmiddels heb ik met verschillende PA-ers meegelopen en ben ik erg enthousiast geworden. Nu straks ook mijn jongste dochter naar school gaat, zie ik de kans om te starten met de PA opleiding aan de Hanze Hogeschool.

 • In de groepspraktijk waar ik momenteel werkzaam ben, is helaas geen mogelijkheid om deze opleiding te volgen. Vandaar mijn tijdige zoektocht naar een geschikte plaats elders. Tot 1 februari is subsidieaanvraag mogelijk vanuit het project 'Versterking opleiding VS en PA Huisartsenzorg'.
  Uiteraard is de inhoud van het dienstverband bespreekbaar; het belangrijkste voor mij is het vinden van een geschikte opleidingsplaats! "

 •  


Meer informatie en contactgegevens via Gerard Tros.

 

 

Meer weten?

Heeft u interesse in een bepaalde oproep? Of wilt u ook kosteloos een oproep plaatsen om een werkplek of stageplaats te vinden in een huisartsenpraktijk in de provincie Groningen of Noord-Drenthe? Neem dan contact op met Gerard Tros.