Vraag en aanbod stageplaats

 • Jolanda uit Zuidhorn zoekt met spoed een werkplek van 16-20 uur zodat ze deze maand kan beginnen met de opleiding doktersassistent. Jolanda is per direct inzetbaar. Kan je geen gediplomeerde doktersassistent vinden? Ik heb een degelijke achtergrond en pak dingen snel op.
  Een korte samenvatting van haar CV: 5 Jaar werkervaring met administratieve taken; HBO-HRM gediplomeerd en gewerkt; EHBO volwassenen, kind en baby; verpleegkundige achtergrond; Communicatief sterk; ervaren in het coachen en werken met mensen; representatief.
  Indien gewenst kan ze een referentie van een huisarts tonen.

 • Wilma volgt de opleiding doktersassistente via Flair scholingstrajecten en zoekt voor begin volgend jaar een stageplek:
  Mijn naam is Wilma en ik woon in Bedum.  Ik heb bijna 30 jaar met plezier als verzorgende in een verzorgingshuis/ verpleeghuis gewerkt. Sinds begin mei doe ik de opleiding doktersassistente via Flair scholingstrajecten in Groningen waar ik eind november/ begin december het theoretische gedeelte hoop af te ronden. Om praktijkervaring op te doen zoek ik een leerzame stageplaats om mijn opleiding succesvol af te ronden. De stageduur is 360 uur en is kosteloos. Wie zou mij kunnen helpen aan een stageplaats? 

 • Spijt, dat ik (Hilda) door omstandigheden de opleiding doktersassistente na het eerste jaar heb verlaten eind jaren 90. Deze wil ik nu graag afmaken in de BBL variant en daarom heb ik mij ingeschreven en start ik per september 2020 de opleiding. In het verleden ben ik werkzaam geweest als Medisch Secretaresse in het ziekenhuis, de geestelijke gezondheidszorg en een arbodienst. Momenteel ben ik werkzaam bij een zorgverzekeraar.
  Bent u op zoek naar een assistente in opleiding die gelijk goed aan het werk gezet kan worden in de administratieve taken? Dan ben ik de assistente die u zoekt.
  Ik leer snel, ben niet bang aangelegd. De klanten van mijn huidige werkgever waarderen mij om mijn duidelijke en vriendelijke uitleg die ik hen geef.
  Voor de opleiding ben ik een betaalde leer en werkplek nodig voor 16 tot 20 uur. Ik ben in het bezit van een rijbewijs en auto. Mijn voorkeur gaat uit naar een grotere praktijk waar de assistentes veel medische handelingen mogen verrichten in de omgeving van Assen. Zelf woon ik in AA en Hunze. Ik kan op korte termijn beginnen.

 • Thalia uit Groningen zoekt een baan als doktersassistente voor 16 tot 24 uur per week. Zij is gediplomeerd doktersassistente (2017) en heeft ambitie om te zijner tijd de opleiding verpleegkundige te gaan volgen. Thalia heeft ervaring bij een ziekenhuis, een huisartsenpraktijk, een asielzoekerscentrum en bij een medische keuringsinstantie. Welke huisartsenpraktijk is bereid om haar een kans te geven?


 • Lisa is woonachtig in Zuidhorn en 7 jaar werkzaam als regisserend wijkverpleegkundige in de thuiszorg: “In september 2020 ga ik starten met de opleiding praktijkverpleegkundige en daarom ben ik op zoek naar een leer/werkplek van 24-28 uur per week bij een huisartsenpraktijk in de omgeving Groningen/Westerkwartier. Het begeleiden van  geriatrische cliënten/patiënten en begeleiden van patiënten/ cliënten met een chronische ziekte vind ik leuk en past bij mij. Ik heb een brede kennis en ervaring en zal goed passen als medewerker binnen een huisartsenpraktijk. Tijdens mijn studie HBO-V heb ik als stagiaire en vakantiekracht ervaring opgedaan op verschillende afdelingen in het verpleeghuis en ziekenhuis zoals longgeneeskunde, vaatchirurgie, interne geneeskunde en long stay (somatiek en PG).
  Graag zou ik in gesprek komen met een huisartsenpraktijk die op zoek is naar een verpleegkundige met ervaring. In overleg zou ik ook eerder dan september kunnen beginnen."


 • Monique uit Groningen is op zoek naar een stage van 240 uur als doktersassistente:
  Onlangs heb ik het theoretische gedeelte van mijn opleiding met veel plezier afgerond. Ik stel hoge eisen aan mezelf en wil kwalitatief goed werk leveren en kan prima zelfstandig werken, maar functioneer ook goed in een team. Verder sta ik bekend als zorgvuldig, stressbestendig, positief, opmerkzaam en pak ik nieuwe dingen snel op door mijn leergierigheid & nieuwsgierigheid. Woonachtig in Groningen gaat mijn voorkeur uit naar een positie in een straal van 30km maar ik ben flexibel wat betreft deze afstand en ook het aantal uren. Ik werk graag en kan niet wachten om in de zorg aan de slag te gaan! 


 • Meer informatie en contactgegevens via Gerard Tros.

 

 

Meer weten?

Heeft u interesse in een bepaalde oproep? Of wilt u ook kosteloos een oproep plaatsen om een werkplek of stageplaats te vinden in een huisartsenpraktijk in de provincie Groningen of Noord-Drenthe? Neem dan contact op met Gerard Tros.