Vraag en aanbod stageplaats of werkplek

Wil je meer weten over het werken in een huisartsenpraktijk? Kijk dan ook eens op https://mijnbaanindepraktijk.nl


 

 • "Mijn naam is Richard en werk momenteel binnen het UMCG. In mijn werkend bestaan heb ik diverse functies uitgevoerd. De rode draad is dat ik graag met mensen werk en wil nu met volle overtuiging gaan werken in de zorg. De zorg staat onder druk en ik ben buitengewoon enthousiast om mee te willen werken om de druk te verlichten. Mijn ambitie is om patiënten in de daguren te voorzien van goede raadgeving namens huisartsen. En hen te helpen bij vragen waar zij mee zitten. Het liefst 24/7. Als bijzonder goed opgeleide man qua telefonische communicatie denk ik waarde toe te kunnen voegen. Ik ben sterk In technische systemen, kan omgaan met mensen en weet hoofd- van bijzaken te onderscheiden. 
  Ik zoek een werkplek van in elk geval 18 uur om mijn BBL opleiding Doktersassistent te kunnen starten."

 • Derkje uit de stad Groningen zou graag aan de slag willen gaan als doktersassistent. Zij is nu al inzetbaar met kennis van zaken. Kunt u haar helpen aan een (leer)werkplek?

  “Een tijdje geleden heb ik de ommezwaai gemaakt naar de zorg. Vanwege het wegvallen van een stageplek in het laatste jaar van mijn opleiding doktersassistent-BOL-versneld ben ik op zoek naar een mogelijkheid om mijn opleiding vervolg te geven via het BBL-traject. Ik ben inmiddels al goed (zelfstandig) inzetbaar in een huisartsenpraktijk en heb goede referenties vanuit mijn laatste werkplek, een apotheekhoudend huisarts.
  Mijn voorkeur gaat uit naar een leerwerkplek in of rondom de stad Groningen (max 25-30 km)

 • "Mijn naam is Joyce en woon in Thesinge. Volgend jaar september start ik met een BBL opleiding doktersassistente en hiervoor ben ik op zoek naar een werk / leerplek.Mijn achtergrond ligt in de zorg, voornamelijk verzorgende IG."

 • "Mijn naam is Tjarko, sinds 1997 verpleegkundige (inservice opleiding) en ervaring in de spoedeisende hulp, cardiologie (medisch technisch handelen) thuiszorg, asielzoekerszorg, praktijkverpleegkundige en docent Verpleegkunde. 
  Met mijn interesse en ervaring in verpleeg- medisch technisch handelen zou ik graag de opleiding Physician Assistant willen volgen. Een functie waarin ik al mijn ervaring in medische kennis en kunde kwijt kan. 
  Ik beschik over voldoende communicatieve- en sociale vaardigheden en ik werk graag zelfstandig en in multidisciplinair verband. Als persoon kan ik mezelf omschrijven als sociaal, empathisch, geduldig, humorvol, collegiaal, leergierig en zorgvuldig. 
  In de hoop dat ik uw interesse heb gewekt ben ik zeer bereid tot een kennismakingsgesprek waarin de mogelijkheden met betrekking tot een werk/leerpark te bespreken en mijn motivatie mondeling kan toelichten."

 • Mijn naam is José en zoek in Groningen en omgeving een stageplek (6 à 8 uur per week) voor de opleiding tot Verpleegkundige Praktijkondersteuner Huisartsenzorg-POH. In principe ben ik 24 uur per week beschikbaar voor uw praktijk.
  Afgelopen zomer ben ik aan de Hanzehogeschool afgestudeerd aan de deeltijdopleiding HBO-Verpleegkunde en ben ik BIG-geregistreerd als verpleegkundige. Tijdens de opleiding heb ik in opdracht van het Universitair Medisch Centrum Groningen onderzoek gedaan naar de ervaringen van praktijkondersteuners met stoppen-met-roken ondersteuning aan zwangere vrouwen met lage SES in Noord-Nederland.
  Na jarenlange ervaring als doktersassistente in de GGZ zoek ik nu een functie waarbij ik zelfstandig spreekuren kan houden in de huisartsenpraktijk. Mijn voorkeur gaat uit naar het ondersteunen en begeleiden van patiënten met chronische aandoeningen in hun ziekteproces. Ik beschik over communicatieve vaardigheden en ik werk graag in een multidisciplinair team. Ik kan mezelf omschrijven als iemand die geduldig, integer, empathisch, leergierig en zorgvuldig ben.
  Ik hoop dat ik uw interesse heb gewekt en u open staat voor een nadere kennismaking om de mogelijkheden wat betreft een leer/werkplek te bespreken.”

 • Mijn naam is Sarah en woon in Bedum. Ik ben op zoek naar een baan als doktersassistente. Na jaren werken in de zorg als VIG’er en Persoonlijk Begeleider is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging.
  Via Flair volg ik de opleiding als doktersassistente.
  Mijn eigenschappen zijn dat ik rust uitstraal, professioneel handel, kritisch ben maar vooral erg enthousiast en bezield werk.
  Via deze oproep  hoop ik een praktijk te vinden waar ik kan werken en leren en waar ik een positieve aanvulling kan zijn binnen uw team.
  Heeft, of werkt u in deze praktijk?

 •  


Meer informatie en contactgegevens via Gerard Tros.

 

 

Meer weten?

Heeft u interesse in een bepaalde oproep? Of wilt u ook kosteloos een oproep plaatsen om een werkplek of stageplaats te vinden in een huisartsenpraktijk in de provincie Groningen of Noord-Drenthe? Neem dan contact op met Gerard Tros.