Vraag en aanbod stageplaats of werkplek

Wil je meer weten over het werken in een huisartsenpraktijk? Kijk dan ook eens op https://mijnbaanindepraktijk.nl


 

 • Noah uit Zevenhuizen zoekt een leuke baan binnen een huisartsenpraktijk. > Ik ben nu 4,5 jaar werkzaam als hbo- verpleegkundige in het umcg. Ik werk op de verpleegafdeling nefrologie, endocrinologie, dermatologie en niertransplantatie. Ik heb hierdoor veel ervaring met chronisch zieken. Ik zou graag de overstap maken naar de huisartsenzorg. Ik ben geïnteresseerd in functies als praktijkverpleegkundige en/ of een opleidingsplek voor verpleegkundige specialist. Mocht u vragen hebben, neem gerust contact op, ook voor mijn curriculum vitae.

 • Andrea (43) uit Vries zoekt per februari 2023 een BBL werkplek voor doktersassistent.
  Andrea heeft de opleidingen Bejaardenverzorgende en Registratie Assistent gevolgd en gaat per februari 2023 de opleiding Doktersassistente bij het Alfacollege volgen. Hiervoor zoekt ze een opleidingsplaats in een straal van ongeveer 20 km rondom Vries.
  Welke huisartsenpraktijk heeft mogelijkheden voor Andrea?

 • Evelien (24 jr) uit Eelde is in juli 2017 gediplomeerd als Verzorgende IG niveau 3 en in februari 2020 als Verpleegkundige niveau 4. Tot op heden is zij werkzaam als verpleegkundige in de ouderenzorg. 
  Volgend jaar februari wil zij graag starten met de BBL opleiding doktersassistente aan het Alfa College. Zij wil de opleiding graag volgen in een huisartsenpraktijk in een Gronings dorp, de voorkeur naar een dorp net boven de stad Groningen (bijvoorbeeld Garmerwolde, Ten Boer, Bedum, Winsum, Loppersum).
  Welke huisartsenpraktijk kan haar helpen aan een opleidingsplaats?

 • Mijn naam is Mohadesa en woon in Groningen Noord. In september wil ik beginnen met de BBL opleiding Doktersassistent bij Alfa college en daarvoor ben ik op zoek naar een leerbaan van minimaal 16 uur per/week.

 • Een enthousiaste POH zoekt een opleidingsplaats PA binnen de huisartsenpraktijk per 1 september 2022. Regio Groningen. 32 uren per week; waaronder ook 1 schooldag valt."Ik werk nu ruim 5 jaar als POH-S in de huisartsenpraktijk Grou. Maar het valt mij op dat het geprotocolleerde werk niet meer bij mij past en blijf zoeken naar uitdaging in cursussen en scholingen. Tijdens de ouderenzorg loop ik vast op vraagstukken waar ik geen advies over kan en mag geven. Inmiddels heb ik met verschillende PA-ers meegelopen en ben ik erg enthousiast geworden. Nu straks ook mijn jongste dochter naar school gaat, zie ik de kans om te starten met de PA opleiding aan de Hanze Hogeschool.In de groepspraktijk waar ik momenteel werkzaam ben, is helaas geen mogelijkheid om deze opleiding te volgen. Vandaar mijn tijdige zoektocht naar een geschikte plaats elders. Tot 1 februari is subsidieaanvraag mogelijk vanuit het project 'Versterking opleiding VS en PA Huisartsenzorg'.Uiteraard is de inhoud van het dienstverband bespreekbaar; het belangrijkste voor mij is het vinden van een geschikte opleidingsplaats! "

 • Mijn naam is Esther van der Ree, ik ben 43 jaar oud en woonachtig in Emmen. Al lange tijd ben ik werkzaam op een plantenveredelingsbedrijf waarvan de laatste vijf jaar grotendeels in een laboratorium. Door persoonlijke veranderingen en veranderingen binnen het bedrijf merkte ik dat mijn baan mij geen voldoening meer gaf. Ik zou graag de opleiding tot doktersassistente willen gaan volgen en denk dat dit werk goed bij mij zou passen. Ik heb veel interesse in de gezondheidszorg en kan goed luisteren en omgaan met mensen. Verder heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werk ik graag nauwkeurig. Ik zou graag per februari 2023 willen starten met de opleiding en daarvoor ben ik op zoek naar een leer-/werkplek voor 16-24 uur per week. Graag kom ik met u in contact om mijzelf persoonlijk voor te stellen.


Meer informatie en contactgegevens via Gerard Tros.

 

 

Meer weten?

Heeft u interesse in een bepaalde oproep? Of wilt u ook kosteloos een oproep plaatsen om een werkplek of stageplaats te vinden in een huisartsenpraktijk in de provincie Groningen of Noord-Drenthe? Neem dan contact op met Gerard Tros.