Vraag en aanbod stageplaats of werkplek

Wil je meer weten over het werken in een huisartsenpraktijk? Kijk dan ook eens op https://mijnbaanindepraktijk.nl


 

  • Graag wil ik, Suzanna, mij verder ontwikkelen in de zorg! Na 9 jaar gewerkt te hebben als verzorgende IG ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik heb mij georiënteerd in de functie doktersassistent door gesprekken te voeren en mee te lopen. De afwisseling in de functie en het contact met de patiënten word ik erg blij van. Daarom zou ik graag vanaf september 2023 willen starten met de opleiding doktersassistent bij het Alfa college. Bent u op zoek naar een enthousiaste, leergierige BBL leerling, met kennis van zorg? Dan kom ik graag met u in contact.

  • Ingrid uit Zuidbroek is een enthousiaste verpleegkundige en daarnaast ook werkzaam geweest als diëtist. Jarenlange ervaring op de medische dienst van asielzoekerscentra, waarmee ervaring in zowel somatiek als psychiatrie en spoedzorg in verschillende leeftijdscategorieën. Op zoek naar een stap verder in haar ontwikkeling en zoekt een opleidingsplek voor de opleiding VS/PA bij een huisartsenpraktijk. Met veel ervaring en een brede blik kom ik graag uw praktijk verrijken.

  • Noah uit Zevenhuizen zoekt een leuke baan binnen een huisartsenpraktijk. > Ik ben nu 4,5 jaar werkzaam als hbo- verpleegkundige in het umcg. Ik werk op de verpleegafdeling nefrologie, endocrinologie, dermatologie en niertransplantatie. Ik heb hierdoor veel ervaring met chronisch zieken. Ik zou graag de overstap maken naar de huisartsenzorg. Ik ben geïnteresseerd in functies als praktijkverpleegkundige en/ of een opleidingsplek voor verpleegkundige specialist. Mocht u vragen hebben, neem gerust contact op, ook voor mijn curriculum vitae.

  • Evelien (24 jr) uit Eelde is in juli 2017 gediplomeerd als Verzorgende IG niveau 3 en in februari 2020 als Verpleegkundige niveau 4. Tot op heden is zij werkzaam als verpleegkundige in de ouderenzorg. 
    Volgend jaar februari wil zij graag starten met de BBL opleiding doktersassistente aan het Alfa College. Zij wil de opleiding graag volgen in een huisartsenpraktijk in een Gronings dorp, de voorkeur naar een dorp net boven de stad Groningen (bijvoorbeeld Garmerwolde, Ten Boer, Bedum, Winsum, Loppersum).
    Welke huisartsenpraktijk kan haar helpen aan een opleidingsplaats?

  • Mijn naam is Esther van der Ree, ik ben 43 jaar oud en woonachtig in Emmen. Al lange tijd ben ik werkzaam op een plantenveredelingsbedrijf waarvan de laatste vijf jaar grotendeels in een laboratorium. Door persoonlijke veranderingen en veranderingen binnen het bedrijf merkte ik dat mijn baan mij geen voldoening meer gaf. Ik zou graag de opleiding tot doktersassistente willen gaan volgen en denk dat dit werk goed bij mij zou passen. Ik heb veel interesse in de gezondheidszorg en kan goed luisteren en omgaan met mensen. Verder heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werk ik graag nauwkeurig. Ik zou graag per februari 2023 willen starten met de opleiding en daarvoor ben ik op zoek naar een leer-/werkplek voor 16-24 uur per week. Graag kom ik met u in contact om mijzelf persoonlijk voor te stellen.


Meer informatie en contactgegevens via Gerard Tros.

 

 

Meer weten?

Heeft u interesse in een bepaalde oproep? Of wilt u ook kosteloos een oproep plaatsen om een werkplek of stageplaats te vinden in een huisartsenpraktijk in de provincie Groningen of Noord-Drenthe? Neem dan contact op met Gerard Tros.