Vraag en aanbod stageplaats

 • Henriëtte, woonachtig in gemeente Midden-Groningen, is op zoek naar een opleidingsplaats / werkplek als POH-GGZ:
  "Ik ben op zoek naar verdere verdieping/verbreding van mijn vakgebied. Ik zal daarom in september 2020 starten met de opleiding POH-GGZ bij de Hanzehogeschool. Daarvoor ben ik op zoek van een opleidingsplaats/werkplek als POH-GGZ  in provincie Groningen of Noord-Drenthe voor minimaal 8 uur/week. Zowel ZZP als loondienst is bespreekbaar. Ik ben per direct beschikbaar, ik ben flexibel ten aanzien van werkdagen en werktijden. Ik ben in bezit van een eigen auto, reizen is geen bezwaar.
  Ik ben HBO-opgeleid verpleegkundige (BIG-geregistreerd) en gecertificeerd jobcoach/loopbaanprofessional. Vanaf 1 januari 2020 werk ik vanuit mijn eigen bedrijf VeerKracht4all. Mijn werkervaring is zeer divers: gehandicaptenzorg, psychiatrie, palliatieve zorg, indicatiesteller CIZ en re-integratie.

  De rode draad door mijn loopbaan is coaching/begeleiding bieden aan mensen om weer in hun eigen kracht te komen. Ik heb veel affiniteit met (complexe) problematiek rondom NAH, kanker, autisme, mentale problematiek en energetische beperkingen. Mijn verpleegkundige achtergrond helpt mij om vanuit een holistische mensvisie begeleiding te bieden. Ik kan goed luisteren, doorvragen en analyseren waardoor ik snel tot de kern kom. Ik houd van een resultaatgerichte aanpak. Verder ben ik een echte pionier met een pro-actieve werkhouding. Vanuit betrokkenheid, professionaliteit, inlevingsvermogen en daadkracht bereik ik mooie resultaten.

  Ziet u mogelijkheden? Ik ga graag in gesprek!
  Op verzoek stuur ik mijn CV voor meer informatie over mijn opleidingen/werkervaring.

 • Renate is woonachtig in Groningen en op zoek naar een stageplek als doktersassistent. Na 15 jaar gewerkt te hebben bij meerdere afdelingen van IKEA NL, (financiële) administratie en planning heeft ze besloten om haar hart te volgen en is ze begonnen met de opleiding tot doktersassistente.
  ​​Wat zoekt ze:
  Een stage plek voor 2 dagen, 16 uur in de week. 
  Voor de aankomende 15 maanden.
  Bij voorkeur in de 3 noordelijke provincies.
  Ze is snel ingewerkt en inzetbaar om de praktijk te ondersteunen. Het betreft een BOL variant waardoor er voor de stageplek geen kosten verbonden zijn.
  Wie kan haar helpen aan een stage plek?"
   
 • Thalia uit Groningen zoekt een baan als doktersassistente voor 16 tot 24 uur per week. Zij is gediplomeerd doktersassistente (2017) en heeft ambitie om te zijner tijd de opleiding verpleegkundige te gaan volgen. Thalia heeft ervaring bij een ziekenhuis, een huisartsenpraktijk, een asielzoekerscentrum en bij een medische keuringsinstantie. Welke huisartsenpraktijk is bereid om haar een kans te geven?
   

 • Anouk gaat in september de opleiding tot POH Somatiek volgen en zoekt daarvoor een leuke leer-/werkplek bij een huisartsenpraktijk: “Na mijn afstuderen in 2014 ben ik gaan werken als wijkverpleegkundige. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar revalidatiezorg voor Chronisch Zieken gericht op long-, hart- en diabetesrevalidatie. Graag zou ik de kennis vanuit mijn huidige functie en vanuit de wijkverpleging samen laten komen en ik zie de huisartsenpraktijk hierbij als mooie werkomgeving. Ik ben dan ook voornemens om de opleiding tot POH-S te gaan volgen en zou hier graag in september 2020 mee willen starten. Ik zoek dan ook een leuke leer-/werkplek voor de duur van de opleiding en mogelijk ook daarna. Graag zou ik in gesprek komen met een huisartsenpraktijk die op zoek is naar een praktijkondersteuner/verpleegkundige met ervaring met de doelgroepen.”

 • Lisa is woonachtig in Zuidhorn en 7 jaar werkzaam als regisserend wijkverpleegkundige in de thuiszorg: “In september 2020 ga ik starten met de opleiding praktijkverpleegkundige en daarom ben ik op zoek naar een leer/werkplek van 24-28 uur per week bij een huisartsenpraktijk in de omgeving Groningen/Westerkwartier. Het begeleiden van  geriatrische cliënten/patiënten en begeleiden van patiënten/ cliënten met een chronische ziekte vind ik leuk en past bij mij. Ik heb een brede kennis en ervaring en zal goed passen als medewerker binnen een huisartsenpraktijk. Tijdens mijn studie HBO-V heb ik als stagiaire en vakantiekracht ervaring opgedaan op verschillende afdelingen in het verpleeghuis en ziekenhuis zoals longgeneeskunde, vaatchirurgie, interne geneeskunde en long stay (somatiek en PG).
  Graag zou ik in gesprek komen met een huisartsenpraktijk die op zoek is naar een verpleegkundige met ervaring. In overleg zou ik ook eerder dan september kunnen beginnen."

 • Gerda uit Vlagtwedde is op zoek naar een leerwerkplek / baan als praktijkverpleegkundige in een huisartsenpraktijk:
  "Als verpleegkundige heb ik jaren in het ziekenhuis gewerkt. Daar was ik vooral werkzaam op interne, de longafdeling en cardiologie. Een aantal jaren geleden heb ik de opleiding tot diabetesverpleegkundige gevolgd aan het Wenckebach Instituut in het UMCG. Helaas heb ik hier in de praktijk nauwelijks iets mee gedaan. Toch blijft het begeleiden van patiënten met diabetes mij trekken. Aangezien ik ook jaren op cardiologie en de longafdeling heb gewerkt denk ik een goede kandidaat te zijn om als praktijkverpleegkundige aan de slag te gaan en evt in september te beginnen met de opleiding tot praktijkondersteuner. Vanaf begin juni ben ik beschikbaar. Dus bent u op zoek naar een verpleegkundige met de nodige ervaring, dan zou ik graag met u in gesprek willen."
   
 • Monique uit Groningen is op zoek naar een stage van 240 uur als Doktersassistente:
  Onlangs heb ik het theoretische gedeelte van mijn opleiding met veel plezier afgerond. Ik stel hoge eisen aan mezelf en wil kwalitatief goed werk leveren en kan prima zelfstandig werken, maar functioneer ook goed in een team. Verder sta ik bekend als zorgvuldig, stressbestendig, positief, opmerkzaam en pak ik nieuwe dingen snel op door mijn leergierigheid & nieuwsgierigheid. Woonachtig in Groningen gaat mijn voorkeur uit naar een positie in een straal van 30km maar ik ben flexibel wat betreft deze afstand en ook het aantal uren. Ik werk graag en kan niet wachten om in de zorg aan de slag te gaan! 


Meer informatie en contactgegevens via Gerard Tros.

Meer weten?

Heeft u interesse in een bepaalde oproep? Of wilt u ook kosteloos een oproep plaatsen om een werkplek of stageplaats te vinden in een huisartsenpraktijk in de provincie Groningen of Noord-Drenthe? Neem dan contact op met Gerard Tros.