Vraag en aanbod stageplaats of werkplek

Wil je meer weten over het werken in een huisartsenpraktijk? Kijk dan ook eens op https://mijnbaanindepraktijk.nl


 

 • Evelien (24 jr) uit Eelde is in juli 2017 gediplomeerd als Verzorgende IG niveau 3 en in februari 2020 als Verpleegkundige niveau 4. Tot op heden is zij werkzaam als verpleegkundige in de ouderenzorg. 
  Volgend jaar februari wil zij graag starten met de BBL opleiding doktersassistente aan het Alfa College. Zij wil de opleiding graag volgen in een huisartsenpraktijk in een Gronings dorp, de voorkeur naar een dorp net boven de stad Groningen (bijvoorbeeld Garmerwolde, Ten Boer, Bedum, Winsum, Loppersum).
  Welke huisartsenpraktijk kan haar helpen aan een opleidingsplaats?

 • Mijn naam is Mohadesa en woon in Groningen Noord. In september wil ik beginnen met de BBL opleiding Doktersassistent bij Alfa college en daarvoor ben ik op zoek naar een leerbaan van minimaal 16 uur per/week.

 • "Ik ben Nathalie uit Emmercompascuum en op zoek naar een BBL stage/werk plek voor mijn opleiding doktersassistente. Mijn eerste jaar (BOL Opleiding) heb ik met succes afgerond bij het Alfa college in Hoogeveen. Het tweede jaar ben ik begonnen in BBL en hoop een plek te vinden om mijn opleiding te kunnen afronden in december 2022/januari 2023. Ik ben opzoek naar een stage/werkplek voor 20/24 uur per week. Het mag een huisartsenpraktijk zijn maar mag ook een andere instelling waar ik mijn bekwaamheid kan behalen en ervaring op kan doen."

 • Een enthousiaste POH zoekt een opleidingsplaats PA binnen de huisartsenpraktijk per 1 september 2022. Regio Groningen. 32 uren per week; waaronder ook 1 schooldag valt.
  "Ik werk nu ruim 5 jaar als POH-S in de huisartsenpraktijk Grou. Maar het valt mij op dat het geprotocolleerde werk niet meer bij mij past en blijf zoeken naar uitdaging in cursussen en scholingen. Tijdens de ouderenzorg loop ik vast op vraagstukken waar ik geen advies over kan en mag geven. Inmiddels heb ik met verschillende PA-ers meegelopen en ben ik erg enthousiast geworden. Nu straks ook mijn jongste dochter naar school gaat, zie ik de kans om te starten met de PA opleiding aan de Hanze Hogeschool.
  In de groepspraktijk waar ik momenteel werkzaam ben, is helaas geen mogelijkheid om deze opleiding te volgen. Vandaar mijn tijdige zoektocht naar een geschikte plaats elders. Tot 1 februari is subsidieaanvraag mogelijk vanuit het project 'Versterking opleiding VS en PA Huisartsenzorg'.
  Uiteraard is de inhoud van het dienstverband bespreekbaar; het belangrijkste voor mij is het vinden van een geschikte opleidingsplaats! "

 •  


Meer informatie en contactgegevens via Gerard Tros.

 

 

Meer weten?

Heeft u interesse in een bepaalde oproep? Of wilt u ook kosteloos een oproep plaatsen om een werkplek of stageplaats te vinden in een huisartsenpraktijk in de provincie Groningen of Noord-Drenthe? Neem dan contact op met Gerard Tros.