Vraag en aanbod stageplaats of werkplek


 • Joyce, woonachtig in Eelde en inmiddels 13 jaar werkzaam als (regie)verpleegkundige zoekt een stageplaats Verpleegkundig Praktijkondersteuner: "Sinds 2011 werk ik in het Martini Ziekenhuis op de afdeling Interne Geneeskunde en Oncologie. Een drukke en hectische afdeling waar ik onder andere heb geleerd om met een hoge werkdruk om te gaan en prioriteiten heb leren stellen. Omdat ik toe ben aan een nieuwe uitdaging start ik in maart 2021 met de opleiding tot verpleegkundig praktijkondersteuner aan de NHL Stenden. Hiervoor ben ik op zoek naar een stageplek voor 6-8 uur per week bij een huisartsenpraktijk."

 • Thalia uit Groningen heeft een diploma doktersassistente en is direct beschikbaar om ingezet te worden als doktersassistente.

  “Mijn voorkeur gaat uit naar drie dagen in de week werken. Minder of meer uren of dagen is in overleg ook mogelijk. In mijn verleden heb ik diverse ervaring als doktersassistente in de zorg opgedaan: Doktersassistente huisartsenpraktijk (stage); op de prikpoli van UMCG Groningen; stage bij Plastische Chirurgie en bij de huisartsenpost van een asielzoekerscentrum. Ook bij Medity medische keuringen heb ik een korte periode gewerkt. Volgend jaar start ik met de universitaire opleiding (master) zorgmanagement.
  Ik ben zeer gemotiveerd om aan de slag te gaan.”


   

 • Arris uit Norg is op zoek naar een BBL werkplek Doktersassistente:
  “De afgelopen 8 jaar heb ik gewerkt als verzorgende IG in de ouderenzorg waarvan de laatste 2 jaren ook als persoonlijk begeleider. In september 2020 ben ik gestart met de opleiding BBL - doktersassistente aan het Alfa College te Hoogeveen. Momenteel ben ik werkzaam als leerling doktersassistente bij Interzorg Noord-Nederland op meerdere locaties. Ik ben dienstverlenend, sociaal, reageer adequaat en ben praktisch ingesteld. Daarnaast ben ik leergierig, opgewekt, betrouwbaar en een teamplayer. Vanaf circa maart 2021 ben ik op zoek naar een nieuwe leer-werkplek waar ik mijn opleiding kan vervolgen. Mijn voorkeur gaat uit naar een werkweek tussen de 20 en 28 uren. (De opleidingseis is minimaal 16 uur per week.) Het liefst wil ik graag aan de zuidkant van de stad Groningen aan het werk, of max. 45 minuten rijden van mijn woonplaats naar mijn werk. Ik beschik over eigen vervoer.
  Kunt u mij een uitdagende werkplek bieden? Ik kom graag met u in contact!”


   

 • Mirjam zoekt per 1 januari werk als Praktijkondersteuner GGZ: “De afgelopen jaren ben ik met veel plezier werkzaam geweest als ambulant hulpverlener GGZ in Almere en Dronten. Na mijn verhuizing naar Groningen in 2018 heb ik vorig jaar heb ik de opleiding POH GGZ van de Hanzehogeschool afgerond. Vanuit mijn stage ben ik meteen aan de slag gegaan als POH-GGZ. Op dit moment ben ik werkzaam in een groepspraktijk in Groningen stad en ben op zoek naar een nieuwe werkplek als POH-GGZ. Het liefst voor 24 uur (wat verdeeld mag zijn over 2 werkplekken).
  Ik kom graag langs voor een gesprek!”
  Meer informatie is te verkrijgen via Gerard Tros


   

 • Sanne uit Zuidhorn volgt sinds september 2020 de opleiding BBL Doktersassistente aan het Alfa-College in Hoogeveen. Zij is op zoek naar een betaalde leer- en werkplek als doktersassistente binnen een huisartsenpraktijk voor minimaal 16 uur, binnen 45 minuten reisafstand vanaf Zuidhorn. Hiervoor was zij leidinggevende in de detailhandel. Klantvriendelijkheid, flexibiliteit en accuraat werken zijn haar op het lijf geschreven. 


   

 • Marisca uit Delfzijl is bezig met de opleiding tot doktersassistente en zoekt hiervoor een stageplek in de provincie Groningen, niet meer dan ongeveer een uur reizen van Delfzijl af:
  “Ik werk keihard om deze opleiding te halen en ben een enorme doorzetter. Ik leer snel en zal een goede toevoeging voor de praktijk zijn. Eigenlijk een win-win situatie; ik leer en tegelijkertijd kan ik de assistente(s) wat werk uit handen nemen. Ik communiceer vlot met de patiënten, kan goed overweg met computers en ik kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  De ingangsdatum van de stage zou in overleg bepaald kunnen worden. In totaal moet ik 640 uur stage lopen en in overleg zouden de dagen en uren bepaald kunnen worden. Vanuit de LOI zal er stagebegeleiding zijn die ook op de stageplek zelf komt.”


   

 • Jolanda uit Zuidhorn zoekt met spoed een werkplek van 16-20 uur zodat ze deze maand kan beginnen met de opleiding doktersassistent. Jolanda is per direct inzetbaar. Kan je geen gediplomeerde doktersassistent vinden? Ik heb een degelijke achtergrond en pak dingen snel op.
  Een korte samenvatting van haar CV: 5 Jaar werkervaring met administratieve taken; HBO-HRM gediplomeerd en gewerkt; EHBO volwassenen, kind en baby; verpleegkundige achtergrond; Communicatief sterk; ervaren in het coachen en werken met mensen; representatief.
  Indien gewenst kan ze een referentie van een huisarts tonen.


   

 • Wilma volgt de opleiding doktersassistente via Flair scholingstrajecten en zoekt voor begin volgend jaar een stageplek:

 • Mijn naam is Wilma en ik woon in Bedum.  Ik heb bijna 30 jaar met plezier als verzorgende in een verzorgingshuis/ verpleeghuis gewerkt. Sinds begin mei doe ik de opleiding doktersassistente via Flair scholingstrajecten in Groningen waar ik eind november/ begin december het theoretische gedeelte hoop af te ronden. Om praktijkervaring op te doen zoek ik een leerzame stageplaats om mijn opleiding succesvol af te ronden. De stageduur is 360 uur en is kosteloos. Wie zou mij kunnen helpen aan een stageplaats? 

 • Spijt, dat ik (Hilda) door omstandigheden de opleiding doktersassistente na het eerste jaar heb verlaten eind jaren 90. Deze wil ik nu graag afmaken in de BBL variant en daarom heb ik mij ingeschreven en start ik per september 2020 de opleiding. In het verleden ben ik werkzaam geweest als Medisch Secretaresse in het ziekenhuis, de geestelijke gezondheidszorg en een arbodienst. Momenteel ben ik werkzaam bij een zorgverzekeraar.
  Bent u op zoek naar een assistente in opleiding die gelijk goed aan het werk gezet kan worden in de administratieve taken? Dan ben ik de assistente die u zoekt.
  Ik leer snel, ben niet bang aangelegd. De klanten van mijn huidige werkgever waarderen mij om mijn duidelijke en vriendelijke uitleg die ik hen geef.
  Voor de opleiding ben ik een betaalde leer en werkplek nodig voor 16 tot 20 uur. Ik ben in het bezit van een rijbewijs en auto. Mijn voorkeur gaat uit naar een grotere praktijk waar de assistentes veel medische handelingen mogen verrichten in de omgeving van Assen. Zelf woon ik in AA en Hunze. Ik kan op korte termijn beginnen.

Meer informatie en contactgegevens via Gerard Tros.

 

 

Meer weten?

Heeft u interesse in een bepaalde oproep? Of wilt u ook kosteloos een oproep plaatsen om een werkplek of stageplaats te vinden in een huisartsenpraktijk in de provincie Groningen of Noord-Drenthe? Neem dan contact op met Gerard Tros.