FAQ / Veel gestelde vragen

FAQ staat voor Frequently Asked Questions, oftewel veel gestelde vragen.

Staat uw vraag er niet bij of heeft u ondanks het antwoord nog steeds vragen? Neem dan contact met ons op via 050-3666444 of mail ons dkb@elann.nl.

 • Welke nascholingen zijn tot nu toe geannuleerd?

  Alle nascholingen in maart, april en mei zijn geannuleerd. Er zijn ook al enkele nascholingen in juni geannuleerd. De geannuleerde nascholingen staan vermeld op onze nascholingsagenda www.elann-nascholingen.nl

 • Mijn nascholing is geannuleerd. Krijg ik het cursusgeld terug, dat ik heb betaald?

  De geannuleerde nascholingen worden verplaatst naar een later tijdstip. De deelnemers ontvangen hierover een email. Indien u hiermee akkoord gaat, zullen wij niet direct overgaan tot het terugstorten van de cursusgelden, maar eerst de nieuwe datum afwachten.
  Gaat u hiermee niet akkoord dan vernemen we dat graag van u.

 • Is de afdeling nascholingen nog bereikbaar?

  U kunt ons bereiken via dkb@elann.nl, of de medewerkers rechtstreeks mailen via de e-mailbuttons op onze medewerkerspagina
  Wilt u gebeld worden? Vermeldt dit dan in uw e-mailbericht, samen met het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.

 • Kan ik mijn nascholing ook als een e-learning volgen?

  Op dit moment kunt u een aantal e-learningen volgen. 

  Tevens is het op korte termijn mogelijk om een aantal van de huidige nascholingen digitaal (online) te volgen, zoals onder andere de verplichte informatiebijeenkomsten voor de deelname aan een aantal zorgprogramma’s.

  We zoeken momenteel uit wat de mogelijkheden hiervoor zijn, en welke accreditatie- eisen gelden bij het digitaal aanbieden van nascholing. 

  Graag verwijzen we u naar onze website www.elann-nascholingen, hier vindt u o.a. nascholingen die klaar staan om digitaal te volgen.