Databank eerstelijnszorgverleners

24 juni 2017

Wist u dat ELANN bemiddelt tussen werkzoekenden en werkgevers in de eerstelijnszorg?

Ter ondersteuning van de vacaturesite houdt ELANN een databank bij met gegevens van zorgverleners die op zoek zijn naar een functie in de eerstelijnszorg in de provincie Groningen. Wanneer een huisartsenpraktijk ons benadert met een vacature, sturen wij de vacature door naar de zorgverleners uit onze databank. Bij interesse kan men reageren.

Het mes snijdt aan twee kanten: werkzoekenden worden direct geattendeerd op een vacature en kunnen snel reageren. Werkgevers weten dat er alleen zorgverleners kunnen reageren die gekwalificeerd zijn én die serieus op zoek zijn naar een baan.

Geen verplichtingen

Zowel de inschrijving als de mailing is gratis en zonder verplichtingen. Vacatures worden in principe eerst verzonden aan de zorgverleners uit de databank: in tweede instantie worden ze geplaatst op onze vacaturesite. Plaatsing op de site is gratis. De vacaturepagina is openbaar en kan dus ook door derden worden ingezien.

De databank wordt ook gebruikt bij de inzet van vervanging bij langdurige ziekte of afwezigheid.

Interesse?

Doktersassistenten, apothekersassistenten, praktijkondersteuners somatiek en GGZ, praktijkmanagers en HIDHA’s kunnen hun belangstelling voor inschrijving bij de databank kenbaar maken door te mailen met Gerard Tros. Naar aanleiding van uw bericht nemen wij contact met u op.