Gezocht: logopedist voor de DKB commissie

26 juni 2017

Bent u logopedist en heeft u een breed netwerk en voelsprieten voor nieuwe ontwikkelingen? Dan is de DKB commissie Logopedie misschien iets voor u.

De DKB commissie Logopedie bestond uit vijf leden: Rita Velthuis (Leek), Ingrid van der Meulen (Winsum), Laura Kromkamp (Sneek), Mathilde Cleveringa (Groningen) en Gerard Tros als nascholingscoördinator van ELANN. Door het vertrek van Mathilde is er een vacature ontstaan.

Voelsprieten

ELANN zoekt een logopedist, werkzaam in de eerstelijnszorg, bij voorkeur in de provincie Drenthe, met een breed netwerk en voelsprieten voor nieuwe ontwikkelingen. Als lid van de commissie adviseert u niet alleen over nieuwe nascholingen voor logopedisten, maar zit u automatisch ook in de organisatie van de Noorddag (maart 2019).

De commissie komt ongeveer 3 à 4 keer per jaar bij elkaar voor een overleg van 1,5 uur. Hiervoor ontvangt u een vergoeding van ELANN.  Een lid wordt in principe voor drie jaar benoemd. De beoogde start van het nieuwe lid is september 2017.

Belangstelling?

Bent u geïnteresseerd of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met Gerard Tros, g.tros@elann.nl, tel. 050-3666448.