Meet your mate

25 september 2018

Zou jij wel een praktijk over willen nemen, maar wil je dat niet alleen doen? Kom dan 16 oktober naar De Sleutel in Groningen en maak kennis met gelijkgestemden. Wie weet zit jouw maat ertussen.

Een praktijk overnemen in de toekomst? Ja! Maar liever niet alleen. Met wie dan? Ontmoet je (potentiële) maat om samen in de toekomst een praktijk over te nemen. Wagro Groningen organiseert in samenwerking met ELANN/ROS een avond gericht op duovorming.

De avond start met een aantal stellingen om elkaars én je eigen ideeën over een praktijk te verkennen en een boost te geven: hoe wil je praktijk voeren, wat vind je belangrijk in je dagelijkse werk, en welke toekomstige ontwikkelingen passen bij jou? Daarna is het tijd voor het ‘echte’ werk en heb je de mogelijkheid om ‘onder het genot van’ één op één verder te praten.

De avond is bedoeld voor iedereen die in de toekomst een praktijk zou willen overnemen of starten en graag gelijkgestemden wil ontmoeten. Nu? Volgend jaar? Over 5 jaar? Dat maakt niet uit, het gaat om het kennismaken.

Wil je meer weten of je opgeven? Klik hier voor de details.