Vragen(v)uur Menzis

24 november 2016

Constructief en zinvol: dat was de reactie op het vragenuur met Menzis dat ELANN/ROS op 17 november organiseerde voor de leden van het Eerstelijnsoverleg.

In het Eerstelijnsoverleg komen vertegenwoordigers van alle Groninger eerstelijns beroepsgroepen bij elkaar om actuele onderwerpen te bespreken. Op 17 november stond een bezoek van Etty ter Steeg, regiomanager van Menzis, op het programma. Zij gaf uitgebreid antwoord op vragen als “Welke speerpunten kent Menzis in het beleid van de eerste lijn?” en “Hoe kan Menzis ondersteunen bij het meer gaan samenwerken van de eerstelijns disciplines?” De contractering en het terugdringen van administratieve lasten kwamen eveneens aan bod.

Zinvol

Het vragenuur kende een constructief verloop en werd door alle aanwezigen als zinvol geëvalueerd. Collectief werd een verzoek aan ELANN/ROS gedaan om deze opzet jaarlijks terug te laten keren.

Verslag

Het verslag van de bijeenkomst op 17 november is in de maak. Geïnteresseerden kunnen het verslag via de mail opvragen bij het secretariaat van ELANN.