27 december 2021

Huisartsenpraktijk Kloosterburen zoekt per 1 juli 2022 een Doktersassistent(e)

kloosterburen.jpg

voor 0,6 tot 0,8 fte

Over de organisatie
Wij voeren sinds 2010 een huisartsenpraktijk in Kloosterburen, een klein dorp in het noordwesten van de provincie Groningen. De praktijk levert voor ruim 2000 patiënten uit Kloosterburen en omliggende dorpen de eerstelijnszorg.

Ons team bestaat uit twee huisartsen, een andere doktersassistente, een POH-S en een POH-GGZ. Daarnaast is er via de gemeente Het Hogeland samenwerking met een orthopedagoog voor de jeugdzorg. We werken in goede harmonie samen met een apotheek waarvoor we uitdeelpost zijn.

De functieomschrijving
Vanwege aanstaande pensionering van een van onze assistentes zijn wij op zoek naar een enthousiaste en bekwame doktersassistent.

De functie-eisen van de collega die wij zoeken zijn
Een enthousiaste en betrokken doktersassistent die de opleiding tot doktersassistent met succes heeft afgerond die zin heeft ons te helpen om in een klein en gezellig team huisartsenzorg te leveren. Mocht je slechts een deel van de geboden fte’s kunnen of willen invullen, dan word je ook van harte uitgenodigd te reageren.

Wat bieden wij
0,6-0,8 fte in een klein en betrokken team

Arbeidsvoorwaarden
Inschaling volgens de CAO LHV huisartsenzorg afhankelijk van ervaring

Aanvang
Deze vacature ontstaat per 1 juli 2022

Reageren
Spreekt deze vacature je aan? Stuur dan je brief met motivatie en je CV voor 31 maart 2022 gericht aan P.M. Hartman-Kroneman, Hoofdstraat 44D, 9977 RE Kloosterburen, huisartsenkb@ezorg.nl.

 

Huisartsenpraktijk Kloosterburen
Hoofdstraat 44D
9977 RE Kloosterburen

Contactpersoon P.M. Hartman
www.kloosterburen.uwartsonline.nl

Bekijk de hele vacature
Terug naar overzicht