06 januari 2022

Huisartsenpraktijk Peels en Volmer in Appingedam zoekt i.v.m. uitbreiding een Doktersassistent(e)

overdiep logo.png

voor 24 tot 36 uur per week

Heb jij zin om samen met ons in een goed georganiseerde huisartsenpraktijk te werken aan persoonsgerichte zorg dichtbij de patiënt? Ben je een betrokken doktersassistent(e), een vrolijke en energieke collega en heb je hart voor je patiënten? Dan horen we graag je verhaal!

Wie zijn wij?

Huisartsenpraktijk Peels en Volmer is een jaar oud. Beide artsen, Brigit Peels en Katelijne Volmer, hebben in januari 2021 de huisartsenpraktijk van Bert Nieuwenhuis overgenomen. Wij vinden het belangrijk goede, laagdrempelige zorg te bieden in een fijn team waarin er ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Afgelopen jaar is in die lijn versterking gekomen van een praktijkondersteuner-somatiek (POH-S) en met deze vacature voor doktersassistent(e) willen wij het team verder uitbreiden.

De praktijk is samen met vier andere huisartsenpraktijken gevestigd in het Gezondheidscentrum Overdiep te Appingedam. Deze vijf geaccrediteerde praktijken zijn zelfstandige HOED-praktijken die proactief en toekomstgericht hun kennis en krachten bundelen. Naast de huisartsenpraktijken zijn in het gezondheidscentrum onder andere apotheek, fysiotherapeuten, maatschappelijk werkers, thuiszorgorganisaties en een psycholoog gehuisvest om de inwoners van Appingedam van optimale zorg te voorzien.

Ons team bestaat nu uit twee huisartsen, een POH-S en drie doktersassistentes. We worden ondersteund door een praktijkmanager en praktijkondersteuners-GGZ die overkoepelend werkzaam zijn. Als doktersassistent(e) ben je de spil in onze praktijk. Je voert de welbekende werkzaamheden uit (naast baliewerkzaamheden en telefonische triage, ook assistente spreekuur, administratie en ketenzorg CVRM) waarbij je gebruik maakt van het informatiesysteem Omnihis.

Wat vragen wij van jou?

(Naast de eerdergenoemde punten)

  • Je hebt de opleiding voor doktersassistent(e) (bijna) afgerond
  • Je wilt meebouwen aan onze huisartsenpraktijk en nieuwe ontwikkelingen in de zorg
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Je werkt nauwkeurig en kunt goed samenwerken

 

Wat bieden wij jou?

(Naast de eerdergenoemde punten)

  • Een baan van 24 tot 36 uur per week, in overleg te bepalen
  • Salaris en arbeidsovereenkomst conform de CAO Huisartsenzorg
  • Mogelijkheden jezelf verder te ontwikkelen, o.a. door het volgen van nascholingen
  • Een collegiaal, enthousiast team

 

Enthousiast geworden? Solliciteer!

Stuur jouw motivatie en CV voor 20 januari naar onze praktijkmanager Maaike Bolt: praktijkmanager@huisartsenoverdiep.nl
Uiteraard kun je voor inhoudelijke vragen ook bellen met Brigit Peels of Katelijne Volmer via het telefoonnummer van de praktijk, 0596 622 544.

Bekijk de hele vacature
Terug naar overzicht