17 mei 2022

Huisartsenpraktijk Harkstede zoekt per augustus 2022 een Doktersassistent(e)

smelik.jpg

voor 3 dagen per week

Harkstede is een prachtig groen dorp met vele faciliteiten. Ons werkgebied beslaat naast Harkstede ook de wat kleine omliggende dorpen. Onze gevarieerde patiëntenpopulatie van ruim 4100 patiënten bestaat uit de oorspronkelijke plattelandsbevolking maar daarnaast ook uit forenzen die de afgelopen jaren in verband met nieuwbouw/werk nabij de stad Groningen hier zijn komen wonen.

We zijn een gecertificeerde praktijk en doen mee met de ketenzorg DM, COPD, CVRM , AF, astma, coronair lijden en ouderenzorg.  De doktersassistentes hebben dagelijks roulerend spreekuur en verzorgen onder andere vele medische taken. Denk aan BVO, wondzorg, EAI, longfunctie, 24 uurs RR, ECG, injecties, visites enz. We vormen met elkaar een actief, gevarieerd uitdagend team die samen de zorg voor onze patiënten hoog in het vaandel heeft staan.

Naast de praktijkhouder, HIDHA en 2 vaste waarnemers werken er 4  doktersassistentes, praktijkondersteuner Somatiek, POH  GGZ / OJG en een praktijkmanager. 

Graag zien we onze collega humor hebben, correcte communicatieve vaardigheden en een precieze werkhouding. Mocht je ervaring met Caspir hebben is dit meegenomen maar geen pre. We zoeken iemand die de uitdaging en commitment voelt om samen met ons bestaand team een mooie werktoekomst te ontwikkelen en de zorg voor onze patiënten zo hoog mogelijk probeert uit te dragen. Uiteraard hoort een salariëring volgens CAO huisartsenzorg hierbij.

Wil je werken in een moderne, goed geoutilleerde huisartsenpraktijk in een prachtig dorp vlakbij Groningen ? Herken je jezelf  in bovenstaand  informatie en heb je zin om eens kennis te komen maken stuur dan je motivatie inclusief CV naar Maaike Breed  manager@huisarts-harkstede.nl     

Bekijk de hele vacature
Terug naar overzicht