11 augustus 2022

Arts en Zorg in Winschoten zoekt per 1 september 2022 een Doktersassistent(e)

arts en zorg.png

voor 24 uur per week

Over de organisatie
Arts en Zorg biedt vanuit gezondheidscentra vernieuwend en vraaggestuurde geïntegreerde eerstelijnszorg. Dat doen we met 900 collega’s voor 200.000 patiënten, verspreid over het land. Arts en Zorg is per 1 januari 2018 daarnaast onder de naam GezondheidsZorg Asielzoekers (GZA) verantwoordelijk voor de curatieve gezondheidszorg voor alle asielzoekers in Nederland.

Via Gezond.nl ontwikkelen we digitale diensten en infrastructuur waarmee patiënten snel, persoonlijk en eenvoudig antwoord kunnen krijgen op vragen op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Ook de ontwikkeling van onze interne organisatie krijgt veel aandacht waarbij we werken met een zelforganisatie. Alles met als doel: meer verbinding met de patiënt en met elkaar, minder werkdruk en meer werkplezier.

De functieomschrijving
Gezondheidscentrum Winschoten (30 min vanuit Groningen) heeft 9500 patiënten en 7 vaste huisartsen. Naast de huisartsen zijn er diverse ondersteunende disciplines aanwezig, zoals assistentes, POH-s, POH-GGZ, POH-Fysio, Verpleegkundige specialist, diëtist, Sociaal werk en een ondersteuner Jeugd en Gezin. Ook is er een apotheek en fysiotherapie aanwezig in het centrum.

Ben jij een betrokken doktersassistent die de patiënt centraal zet? Werk je graag samen met collega’s in een multidisciplinair team waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling? En ben je geïnteresseerd in de vernieuwing van de zorgverlening? Dan zoeken wij jou!

Als doktersassistent ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten. Je trieert aan de telefoon, plant de spreekuren en ontvangt patiënten. Daarnaast voer je zelfstandig kleine medisch-technische handelingen uit. Zo geef je injecties, spuit je oren uit en meet je de bloeddruk van een patiënt op. Wij werken met Promedico-ASP, ervaring is een pré maar geen must.

De functie-eisen van de collega die wij zoeken zijn:

  • Een gediplomeerd doktersassistent
  • Ervaring met werken in een huisartsenpraktijk of gezondheidscentrum
  • Een patiëntgerichte en dienstverlenende instelling
  • Een enthousiaste, betrokken teamspeler
  • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

 

Wat bieden wij

  • Een leuke baan als doktersassistent in een mooi gezondheidscentrum voor 24 uur per week
  • Collegiale samenwerking in een leuk team
  • Een lange termijn verbinding
  • Geaccrediteerde scholingen, coaching en begeleiding ten bate van de herregistratie
  • Een salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de cao Huisartsenzorg
  • Eindejaarsuitkering van 6%
  • Het aantal uren en de dagen die je werkt bespreken we in overleg.Bij voorkeur dinsdag, woensdag en vrijdag.

 

Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden conform CAO

Verklaring omtrent gedrag en referenties

Wanneer je in dienst komt van Arts en Zorg worden referenties gecheckt bij voorgaande werkgevers en wordt een recente positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

 

Aanvang
Bij voorkeur per 1 september 2022

 

Reageren
Spreekt deze vacature je aan? Stuur dan je brief met motivatie en je CV naar mvennink@artsenzorg.nl

Bekijk de hele vacature
Terug naar overzicht