04 juli 2022

Medisch Centrum Haren zoekt een Doktersassistent(e)

voor 16 tot 36 uur per week

Over de organisatie
Een collegiaal team bestaande uit huisarts, verpleegkundige somatiek, verpleegkundige GGZ, 3 assistentes, stagiaires, ICT-er en praktijkmanager. Wij onderhouden korte lijntjes met andere zorgverleners die deels ook in ons pand zijn gevestigd: 3 fysiotherapeuten (manueel, geriatrisch, bekkenfysiotherapeut) en diëtisten (algemeen, kinder).

Functieomschrijving
Je functie is zeer gevarieerd en per dagdeel afwisselend.

Afhankelijk van jouw wensen en vaardigheden / bekwaamheden kun je basale of meer gespecialiseerde taken op je nemen. Scholing en interne opleiding behoort tot de mogelijkheden.

Taken:

  • Triage, telefonisch te woord staan van patiënten en spreekuur-planning.
  • Ondersteuning van de huisarts tijdens haar spreekuur en assisteren tijdens kleine chirurgie en inbrengen van spiraaltjes.
  • Eigen spreekuren draaien: oa bloeddrukmetingen (eenmalig, 30 minuten meting, 24 uurs meting), hechtingen verwijderen, injecties, stikstof-behandeling, oren uitspuiten, ECG maken, venapuncties, uitstrijkjes (indien bekwaam), etc.
  • Samen met huisarts of verpleegkundige CVRM en DM spreekuur draaien.
  • CRP check incl controles bloeddruk-hartslag-saturatie-temp, samen met huisarts (POCT-meting).
  • Urine onderzoek.
  • Kweekjes afnemen.
  • Longfunctietesten, samen met huisarts of verpleegkundige.
  • Preventieve zorg.
  • Voorlichting, oa gebaseerd op Triagewijzer, thuisarts.nl en Kleine Kwalen in de Huisartspraktijk.

De functie-eisen van de collega die wij zoeken zijn:

Diploma doktersassistente.
Ben je bijna klaar met je opleiding? Ook dan nodigen wij jou uit om te solliciteren! Verder van belang zijn: goede vaardigheden in ICT gebruik en de volgende competenties: communicatief vaardig, nauwgezet en doortastend.

Wat bieden wij
Een goed uitgeruste en gestructureerde werkplek in een modern pand in Haren, met een nette/vriendelijke patiëntenpopulatie van jong tot oud. Wij werken met Promedico en zijn NHG-geaccrediteerd.  Wij verstrekken werkkleding (jasjes en blousjes) van Studio Anneloes, met logo van MCH, zie website. Mogelijkheden om je (indien gewenst) verder te ontwikkelen in kennis en kunde.

Arbeidsvoorwaarden
Passend salaris conform CAO huisartsenzorg. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gediplomeerde of bijna gediplomeerde doktersassistente, voor minimaal 16 en maximaal 36 uur per week, halve dagen zijn ook mogelijk.

Aanvang
Aanvang nader overeen te komen.

Reageren
Spreekt deze vacature je aan? Stuur dan je brief met motivatie en je CV voor 15 augustus 2022 naar Medisch Centrum Haren (assistente@medischcentrumharen.nl )

 

Terug naar overzicht