19 juli 2022

Gezondheidscentrum Assen Oost zoekt op korte termijn een Doktersassistent(e)

gc assen oost.jpg

voor 20 tot 24 uur per week

Over de organisatie
Gezondheidscentrum Assen Oost is een grote groepspraktijk waar je werkt in een team van 9 assistentes, 7 huisartsen en 7 praktijkondersteuners. We verlenen zorg aan ruim 9000 patiënten en zijn op zoek naar een DOKTERASSISTENTE voor 20 tot 24 uren per week.

De functieomschrijving
Dagelijks hebben wij te maken met uiteenlopende zorgvragen van onze patiëntengroep. Hiermee wordt een beroep gedaan op niet alleen jouw kennis van het vakgebied maar ook op jouw communicatieve vaardigheden, je creativiteit en eigen inbreng. Hierin heb je veel vrijheid van werken maar ook de steun van ons enthousiaste en ervaren team.

Voorkeur voor werkdagen ligt op dit moment op de woensdag, donderdag en vrijdag. De functie zou ook door een zij-instromer ingevuld kunnen worden.

Wat bieden wij
Binnen ons team vinden wij het belangrijk dat we open en transparant met elkaar communiceren. De lijnen zijn kort en takenpakketten zijn breed. We werken hard maar hebben ook veel lol met elkaar!

Arbeidsvoorwaarden
20-24 uur per week voor langere periode

Aanvang
Op korte termijn

Reageren
Spreekt deze vacature je aan? Stuur dan je brief met motivatie en je CV voor 31 augustus 2022 gericht aan Mieke Staring, praktijkmanager via info@assenoost.nl .

 

Gezondheidscentrum Assen Oost

Brunelstraat 2a
Assen

Telefoonnummer                0592-315271
E-mailadres                           info@assenoost.nl
Website                                www.gcassenoost.praktijkinfo.nl

Bekijk de hele vacature
Terug naar overzicht