22 augustus 2022

Huisartsenpraktijk Poseidon in Delfzijl zoekt per direct een Doktersassistent(e)

poseidon.jpg

voor 24 uur per week

Wij zoeken:
Huisartsenpraktijk Poseidon in Delfzijl is opzoek naar een enthousiaste collega voor de functie van doktersassistent(e). Het betreft een vacature voor 24 uur per week. De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

We zoeken een gediplomeerde doktersassistent(e) die verantwoordelijkheidsgevoel heeft, zelfstandig kan werken, flexibel is en een bijdrage kan leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van het team.

Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk

Wij bieden:
Een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheden in een team van 9 enthousiaste doktersassistentes. Salaris afhankelijk van ervaring en conform CAO Huisartsenzorg.

Eis:
Diploma doktersassistente

Over onze praktijk:
Huisartsenpraktijk Poseidon is een geaccrediteerde HOED-praktijk, gevestigd in het Gezondheidscentrum Delfzijl. Ons team bestaat uit 4 praktijkhoudende huisartsen, 4 waarnemend huisartsen, 3 POH-S, 2 POH-GGZ, 9 doktersassistentes en een praktijkmanager. Verder zijn in het gezondheidscentrum een fysiotherapeut, een diëtiste, het consultatiebureau, TSN-thuiszorg en Certe gevestigd.
Wij werken met Promedico ASP en de assistentes werken taak-roulerend.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze vacature, stuur dan een berichtje naar praktijkmanager@huisartsenposeidon.nl  of bel naar 0596-635435 en vraag naar Marjon Flobbe, praktijkmanager.

Bekijk de hele vacature
Terug naar overzicht