01 september 2022

Huisartsenpraktijk Raupp is per 1 november 2022 op zoek naar een Doktersassistent(e)

voor 2 dagen per week

Over de organisatie

Huisartsenpraktijk Raupp is een apotheekhoudende praktijk in het dorp Vlagtwedde. Onze huisartsenpraktijk is gevestigd in een modern, ruim en goed uitgerust praktijkpand. Het team bestaat uit 2 huisartsen, een AIOS, 7 assistentes, een praktijkverpleegkundige, een POH GGZ en een diëtiste. Wij staan voor betrouwbare, laagdrempelige, moderne en kwalitatief hoogstaande zorg dichtbij de patiënt. De praktijk is onder andere  actief op het gebied van zorgvernieuwing. De assistentes verrichten zelfstandig meerdere taken zoals bloedprikken, ECG’s maken, EAI afnemen, IPT aansluiten, OSAS horloge aansluiten en 24 uurs registraties verwerken.

De functieomschrijving

Als doktersassistente in onze praktijk ben je het eerste aanspeekpunt voor de patiënten. Je staat de patiënten telefonisch te woord en geeft zelfstandig medische adviezen. Tijdens de spreekuren verricht je verschillende medische handelingen en in spoedsituaties help je de huisarts met aanvullende onderzoeken. Je verwerkt de medische post en verricht administratieve handelingen.

De functie-eisen van de collega die wij zoeken zijn:

Wij zoeken een gediplomeerde doktersassistent(e) voor 2 dagen in de week. Je bent zelfstandig, betrokken, stressbestendig en collegiaal. Je gaat graag uitdagingen aan en werkt zorgvuldig.

Wat bieden wij

Wij bieden een uitdagende baan waarin er ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Je komt te werken in een betrokken team met vriendelijke collega’s.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO huisartsenzorg.

Aanvang

Wij zoeken per 1 november een nieuwe collega.

 

Reageren

Voor meer informatie over de functie  kun je de praktijk bellen. Je sollicitatiebrief en CV mag je mailen naar raupp@ezorg.nl .

Spreekt deze vacature je aan?
Stuur dan je brief met motivatie en je CV naar raupp@ezorg.nl

 

 

Praktijknaam                           Huisartsenpraktijk Raupp
Adresgegevens                        Oostersingel 28
Vestigingsplaats                      Vlagtwedde
Telefoonnummer                    0599-453900

Website                                    www.huisartsenpraktijkraupp.nl

Terug naar overzicht