07 september 2022

Academische Huisartsenpraktijk Groningen is per direct op zoek naar een Doktersassistent(e)

voor 24 - 36 uur per week

Werkomgeving

De Academische Huisartsenpraktijk Groningen (AHG) is een praktijk met ambitie! Vanzelfsprekend staat de patiëntenzorg voorop. Maar daarnaast draagt de praktijk structureel bij aan het onderwijs en aan wetenschappelijk onderzoek. De praktijk is tevens een opleidingspraktijk.

In de praktijk werken 9 huisartsen en 12 doktersassistenten in een academische werkomgeving, waarin gewerkt wordt aan het huisartsen vak van de toekomst. De praktijk, verdeeld in 2 clusters met elk hun eigen artsen, doktersassistenten en patiënten, biedt zorg aan ongeveer 10.000 inwoners van de stad Groningen.. Naast doktersassistenten en huisartsen zijn er ook een vijftal praktijkondersteuners werkzaam in de praktijk. De praktijk is gelegen op het UMCG terrein. De huisartsen in deze praktijk ontwikkelen, naast de directe zorg voor hun patiënten, in samenwerking met andere medische disciplines, zorgexperimenten ten behoeve van de geneeskundige zorg in de toekomst. Daarnaast verrichten de huisartsen wetenschappelijk onderzoek en geven ze onderwijs.
 
Wegens vertrek van één van onze assistentes zoeken wij een enthousiaste assistente om ons team te versterken.

Functie omschrijving

Je werkt in een team met andere doktersassistenten. De werkzaamheden zijn volgens rooster per dag verdeeld en bestaan uit telefonische triage, medisch administratieve taken en spreekuur ondersteunende taken. Je werkt in de Academische Huisartsenpraktijk Groningen van het UMCG.

Functie eisen

- Je bent een gediplomeerd doktersassistent met enige jaren werkervaring.
- Je hebt een patiëntgerichte, dienstverlenende instelling.
- Je bent een harde werker en een collegiale teamspeler.
- Je kunt goed zelfstandig werken en verantwoordelijkheid dragen.
- Je hebt ervaring met triageren en adviseren.
- Je bent leergierig en bereid zich verder te ontwikkelen.
- Je hebt ervaring met MicroHis.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Arbeidsvoorwaarden

Je komt terecht in een praktijk die gekenmerkt wordt door haar open sfeer en haar enthousiaste, ervaren team. Het betreft een arbeidsovereenkomst met het UMCG voor 24 tot 36 uur per week. De werktijden zijn in overleg.

Het salaris bedraagt maximaal € 3.115,- bruto per maand (schaal 6) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

 

Contactgegevens

Vacaturehouder e-mailadres  p​.wijnja​@umcg​.nl

 

Terug naar overzicht