01 december 2022

Huisartsenpraktijk StudentArts in Groningen zoekt per 1 januari 2023 een Doktersassistent(e)

studentarts.png

voor 24 tot 34 uur per week

In verband met uitbreiding van ons team zijn we per 1 januari 2023 op zoek naar een nieuwe collega! Ben je op zoek naar een leuke uitdagende functie binnen een moderne huisartsenpraktijk voor studenten? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou!

Over huisartsenpraktijk StudentArts en de functie
StudentArts is een huisartsenpraktijk speciaal voor studenten. We zijn een laagdrempelige praktijk en proberen iedereen zo goed mogelijk te helpen. Er zijn drie locaties: het Hanzeplein, het Zernikecomplex en aan de Noorderhaven. Er zijn acht praktijkassistenten en we houden zelfstandig spreekuur en regelen veel online. Er is een prettige en open samenwerking tussen de huisartsen en de assistentes. Je wordt goed ingewerkt!

Wat vragen wij van je?

  • Een afgeronde of bijna afgeronde opleiding doktersassistente
  • Goede sociale vaardigheden
  • Beheersing van de Engelse taal
  • Handig met computers

Wat bieden wij?
Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Huisartsenzorg. Je komt te werken in een gezellig team waar veel vrijheid en flexibiliteit is. Er zijn veel mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Het aantal uren en de werkdagen zijn in overleg. Kijk voor meer informatie en een indruk van de praktijk op onze website: www.studentarts.nl

Solliciteren?
Heb je na aanleiding van deze sollicitatie nog vragen? Neem dan contact met ons op! We zijn telefonisch bereikbaar op 050-2110911 of 0651345384.

Wil je solliciteren, stuur dan je sollicitatiebrief en C.V. naar Aniek, rooster@studentarts.nl .

Bekijk de hele vacature
Terug naar overzicht